Libnet.ro
UNICEF

15:00

Citu: Va promit ca dupa alegerile parlamentare vom ridica barierele puse capitalizarii firmelor romanesti

Adevărul Adevărul,
Citu: Va promit ca dupa alegerile parlamentare vom ridica barierele puse capitalizarii firmelor romanesti

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, participa, vineri, la evenimentul care marcheaza 25 de ani de la redeschiderea Bursei de Valori Bucuresti, si a afirmat ca a fost un an fantastic, in care Romania a trecut la statutul de piata emergenta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Cand vom avea o noua majoritate in Parlament, in jurul PNL, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine si ma voi implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca dupa alegerile parlamentare, cand anticipeaza ca va exista o majoritate formata in jurul PNL, se va implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate din.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Imediat dupa ce se va schimba majoritatea parlamentara, vom anula acele bariere puse in Parlament care opresc capitalizarea companiilor romanesti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat vineri ca 2020 a fost un an fantastic, pentru piata de capital, in care Romania a trecut la statutul de piata emergenta. Ministrul a facut o promisiune, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3005 seconds )