Libnet.ro
UNICEF

10:30

Finantele publica lista companiilor care vor intra in portofoliul Fondului Suveran si criteriile de selectie pentru administratori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Finantele publica lista companiilor care vor intra in portofoliul Fondului Suveran si criteriile de selectie pentru administratori

Ministerul Finantelor Publice a publicat proiectul revizuit de Hotarare de Guvern privind organizarea si functionarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - S. FSDI), una dintre cele mai importante completari fiind reprezentata de publicarea. continuă pe Wall-Street Ro

Lista companiilor care vor face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii

Ministerul Finantelor Publice a publicat vineri lista companiilor de stat care vor face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI). Pe aceastea se regasesc companii precum: OMV Petrom, Romgaz, Hidroelectrica, Electrica sau Imprimeria.

Care sunt companiile care vor intra in Fondul Suveran de Dezvoltare

Actiunile detinute de stat la 28 de companii vor participa la capitalul social al Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), reprezentand un aport in natura in valoare de 10,112 miliarde de lei,.

Peste 600 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Peste 600 de joburi sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe locuri de munca sunt in Marea Britanie, Olanda si Spania.

HOROSCOP. Luna Noua in Pesti: Zodiile care vor avea o perioada plina de nefericire

Luna Noua in Pesti are loc pe 6 martie 2019. Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o perioada care le aduce doar tristete. HOROSCOP BERBEC- Esti mai sensibila ca niciodata. Totul din jurul tau.

Un nou program guvernamental pentru cei care vor sa isi ia casa

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar, prin bancile pentru locuinte BC.

HOROSCOP. Luna Noua in Pesti: Zodiile care vor avea o perioada incredibila

Luna Noua in Pesti are loc pe 6 martie 2019. Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o perioada benefica. HOROSCOP RAC - Aceasta luna noua te inspira pentru noi aventuri si pentru zile pline de spontaneit.

Lista chiulangiilor din USR si PNL care vor sa-l dea jos pe Tudorel Toader, dar nu au venit la sedinta de vot din Camera Deputatilor

Liderii USR se dau peste cap in declaratii ca vor sa-l demita pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar atunci cand vine vorba sa fie prezenti la sedinta Camerei Deputatilor in care ar urma sa fie.

Este oficial! Acestia sunt negociatorii din partea Parlamentului European care vor decide soarta lui Kovesi

A fost stabilita componenta echipei care va negocia la Parlamentul European pentru Kovesi. Aceasta este formata din: Claude Moraes, presedintele comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o perioada excelenta, plina de creativitate! Racii sunt gata de aventuri

Saptamana ce se incheie se anunta extrem de buna pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Esti plina de energie si gata de noi aventuri. Reusesti sa vezi frumusetea pe care ai ratat-o pana acum si .

Judecatorul Danilet: Justitia a deranjat politicieni si oameni de afaceri care vor justitie controlata / Nu m-ar bucura revocarea lui Tudorel Toader, exista persoane mult mai nerecomandate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vrut sa preia controlul asupra Ministerului Public, DNA, DIICOT pentru a fi stopate dosare care ii interesau pe oamenii politici si, mergand pe lege si pe Constitutie, pentru ca este extrem de abil, incetul cu incetul a trecut justitia penala sub controlul politicului, a declarat judecatorul Cristi Danilet la interviurile HotNews live. Cu toate acestea, magistratul spune ca nu s-ar bucura ca Toader sa fie inlocuit de la conducerea Ministerului Justitiei pentru ca exista persoane in mediul politic mult mai nerecomandate.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )