Libnet.ro
UNICEF

10:30

3,4 milioane de romani risca facturi mai mari la gaze pentru ca nu stiu ca pot renegocia contractul

Adevărul Adevărul,
3,4 milioane de romani risca facturi mai mari la gaze pentru ca nu stiu ca pot renegocia contractul

3,4 milioane de romani risca facturi mai mari la gaze pentru ca nu stiu ca pot renegocia contractul, se arata intr-o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). continuă pe Adevărul

Anunt important pentru milioane de romani: ce faci ca sa n-ai facturi mai mari la gaze

Milioane de romani s-ar putea trezi, de la 1 iulie, cu facturi mai mari la gaze, din cauza schimbarii legislatiei. Din fericire, exista cateva parghii la care poti apela si de care furnizorii.

Asociatia Energia Inteligenta: 3,4 milioane de romani risca sa aiba de la 1 iulie facturi mai mari la gaze Furnizorii nu ii informeaza ca au dreptul la renegociere

Aproximativ 3,4 milioane de consumatori casnici de gaze naturale au dreptul de a-si renegocia pana la 1 iulie 2020 preturile pe care le vor plati dupa liberalizare, dar, pana la ora actuala, doar 17% dintre furnizorii lor actuali le ofera aceasta posibilitate, se arata intr-o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Potrivit datelor centralizate de AEI, de-o parte, cei mai multi dintre furnizori, mai exact peste 80% nici macar nu isi informeaza clientii ca vor trece intr-o piata libera, unde au posibilitatea de a-si negocia pretul gazelor.

3,4 milioane de romani risca sa aiba de la 1 iulie facturi mai mari la gaze

3,4 milioane de romani risca sa aiba de la 1 iulie facturi mai mari la gaze intrucat furnizorii nu ii informeaza ca au dreptul la renegociere, se arata intr-o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI).

Povestea triumfului incredibil al echipei FC Malines in Cupa Cupelor. A fost una dintre cele mai mari surprize din istorie

Echipa belgiana FC Malines a produs in editia 1987-1988 a Cupei Cupelor una dintre cele mai mari surprize din istoria cupelor europene, castigand trofeul dupa un parcurs impresionant si invingand in finala detinatoarea trofeului, celebra Ajax Amsterdam.

Bugetarii cu cele mai mari salarii din Romania cer un imprumut de 100 milioane de euro pentru a trece peste pandemie

Regia autonoma Romatsa, compania de stat cu cel mai bine platiti angajati din Romania, vrea sa ia un imprumut de 100 de milioane de euro, dupa ce activitatea a fost afectata din cauza ca traficul aerian s-a redus cu circa 90% in urma pandemiei.

Guvernul spune ca va ajuta organizatorii de concerte si de evenimente culturale. Cine sunt cei mai mari jucatori din acest domeniu

Guvernul are in vedere adoptarea unor decizii menite sa faciliteze asigurarea de lichiditati financiare organizatorilor de concerte si de evenimente culturale, precum si continuarea acordarii somajului tehnic si dupa data de 15 mai 2020 pentru angajatii din acest sector - se arata intr-un anunt publicat pe Facebook de Guvern. Piata festivalurilor din Romania a ajuns anul trecut la circa 600 de milioane de lei.

Pagina de Media: Cati bani pot incasa televiziunile de la Guvern. Pro TV si Antena, cele mai mari sume

Marile posturi de televiziune si grupurile din care fac parte, Pro TV si Antenele, vor lua cei mai multi bani din schema de ajutor a Guvernului data sub forma unei campanii de informare.

Cate persoane din sistemul de asistenta sociala au murit din cauza COVID-19. Judetele cu cele mai mari probleme

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) a prezentat situatia raspandirii epidemiei COVID-19 in sistemul de asistenta si protectie a copilului la data de 10 mai 2020, pe baza datelor colectate la nivel national si a diagnozei structurale realizate in acest sens.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )