Libnet.ro
UNICEF

09:45

Banca Nationala a Romaniei a redus prognoza de inflatie pentru 2020 la 3%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Nationala a Romaniei a redus prognoza de inflatie pentru 2020 la 3%

Banca Nationala a Romaniei a redus prognoza de inflatie pentru 2020 la 3%, de la 3,1%, cat era estimarea anterioara, a anuntat, marti, guvernatorul BNR Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa. continuă pe Wall-Street Ro

Prognoza de inflatie pentru 2020, redusa de BNR la 3%

Banca Nationala a Romaniei a redus prognoza de inflatie pentru 2020 la 3%, de la 3,1%, cat era estimarea anterioara, a anuntat, marti, guvernatorul BNR Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa, transmite.

BNR a redus prognoza de inflatie pentru 2020 la 3%

Banca Nationala a Romaniei BNR) a redus usor Prognoza de inflatie pentru finalul anului 2020, de la 3,1% la 3%, in contextul in care cererea a ramas robusta, pe fondul cresterilor salariale si a creditarii, dar raman incertitudini legate inclusiv de politica fiscala intr-un an electoral, a anuntat, marti, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

BNR a scazut la 3% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an

Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut de la 3,1% la 3% prognoza de inflatie pentru finalul acest.

BNR a scazut la 3% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an

Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut de la 3,1% la 3% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an, in contextul in care cererea a ramas robusta, pe fondul cresterilor salariale si a creditarii, dar raman incertitudini legate inclusiv de politica fiscala intr-un an electoral, a anuntat, marti, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 12 februarie: cod galben de ploi si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 12 februarie. Vremea se raceste, iar ploile si ninsorile se intorc. Cod galben de precipitatii in mai multe zone ale tarii. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 12 februarie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru joi, 12 februarie. Vremea .

O lectie de politica monetara responsabila de la Banca Nationala a Cehiei

In ciuda perspectivelor de temperare a cresterii economice, dar pe fondul accentuarii semnificative a presiunilor inflationiste, Banca Nationala a Cehiei BNC) a anuntat recent o majorare neasteptata a dobanzii de politica monetara, cu 0,25 puncte procentuale, pana la 2,25%.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea in perioada 10-23 februarie

Cum va fi vremea in zonele tarii? Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamanii, perioada 10-23 februarie, va aduce o ridicare semnificativa a valorilor termice, iar precipitatiile se vor reduce constant, mai ales in zonele de munte. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani in perioada 10-23 februarie, vremea continua sa se incalzeasca, maximele atingand valori de .

Prognoza ANM pentru urmatoarele zile. Unde va ninge si cat de frig va fi

Vremea pentru 12, 13 si 14 februarie 2020.

Curs BNR 11 februarie 2020. Influenteaza moneda europeana instabilitatea politica?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care sunt valorile totale pentru monedele de circulatie internationala? Care este starea Indicelui ROBOR pentru azi, 11 februarie? Curs BNR 11 februarie 2020 Instabilitatea politica, actuala, precum si cea economica, atat la nivel micro, cat si macro, au dus la fluctuatiile .

Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care sunt valorile totale pentru monedele de circulatie internationala? Care este starea Indicelui ROBOR pentru azi, 10 februarie? Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie Fluctuatiile monedei euro au surprins pe toata lumea, cel putin in ultima perioada. Leul romanesc s-a .

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )