Libnet.ro
UNICEF

15:15

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea in perioada 10-23 februarie

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea in perioada 10-23 februarie

Cum va fi vremea in zonele tarii? Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamanii, perioada 10-23 februarie, va aduce o ridicare semnificativa a valorilor termice, iar precipitatiile se vor reduce constant, mai ales in zonele de munte. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani in perioada 10-23 februarie, vremea continua sa se incalzeasca, maximele atingand valori de . continuă pe Playtech

Vremea se incalzeste din nou: vor fi temperaturi de pana la 16 grade Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cand maximele vor atinge 14 - 16 grade Celsius in majoritatea zonelor tarii, potrivit meteorologilor.

Prognoza meteo ANM in perioada 10-23 februarie 2020. Cum va fi vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, astazi, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada 10-23 februarie 2020.

Prognoza meteo pentru weekend, 8-9 februarie. Ce spun meteorologii de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie emit o noua prognoza! Cum va fi starea vremii pentru weekend, 8-9 februarie? Iata ce spun meteorologii despre situatia din Romania? Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea pentru weekend, 8-9 februarie? Meteorologii au emis prognoza pentru weekend-ul 8-9 februarie. Se pare ca vremea urmeaza sa revina la .

ANM a anuntat prognoza pe urmatoarele patru saptamani. Cum va fi vremea de 1 martie

Vremea va fi mai calda decat de obicei in urmatoarele patru saptamani, mai exact pana pe 9 martie, cu maxime ce vor ajunge pana la 12 grade Celsius, dar sunt asteptate si ploi si ninsori, au anuntat meteorologii.

Prognoza meteo ANM, saptamana 10 17 februarie. Temperaturile se schimba radical

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care vor fi maximele si minimele din perioada cuprinsa intre 10 17 februarie? Temperaturile se schimba radical! Prognoza meteo ANM pentru saptamana 10-17 februarie Schimbari uriase in privinta conditiilor meteo! Daca am trecut de la temperaturi de 20 de grade la .

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

ALERTA METEO: Ce se intampla cu VREMEA SAPTAMANA ACEASTA! Vezi judetele vizate!

Meteorologii au anuntat prognoza pentru urmatoarele saptamani, pana la finalul lunii februarie.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Bucurestenii vor avea parte de ploi slabe si temperaturi de pana la 12 grade, in urmatoarele trei zile, potrivit unei prognoze meteo speciala emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Vremea o ia razna din nou. Ce se anunta in urmatoarele zile

Dupa un episod cu fenomene extreme si ger cumplit, vremea se indreapta si asa se va mentine pana la sfarsitul lunii februarie. De luni, meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ.

Prognoza meteo. Vremea se schimba din nou. Temperaturi surprinzatoare in saptamana ce urmeaza

Schimbari surprinzatoare in ceea ce priveste vremea. Meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )