Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministerul Energiei a demis reprezentantul Fondul Proprietatea din board-ul Hidroelectrica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Energiei a demis reprezentantul Fondul Proprietatea din board-ul Hidroelectrica

Ministerul Energiei a hotarat sa o demita la finalul saptamanii trecute pe Oana Truta, reprezentantul Fondul Proprietatea FP) in Consiliul de Supraveghere CS) al Hidroelectrica. Decizia vine ca urmare a unei dispute de durata intre cei doi actionari. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Energiei a dat afara FP din boardul Hidroelectrica

Ministerul Energiei, care controleaza Hidroelectrica, cu un pachet de 80%, a decis, in Adunarea Generala de ieri, sa o demita pe Oana Truta din Consiliul de Supraveghere al companiei.

Ministerul Energiei vrea sa actualizeze proiectul strategiei energetice pana in octombrie

Ministerul Energiei a infiintat un grup de lucru care va actualiza, pana la mijlocul lunii octombrie, proiectul Strategiei Energetice a Romaniei pentru perioada 2017 - 2030, urmand ca documentul sa contina si o lista cu investitiile prioritare din sector, precum reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, hidrocentrala Tarnita si un grup nou la Complexul Energetic Oltenia, a declarat, pentru Agerpres, Andrei Maioreanu, secretar de stat in Ministerul Energiei.

Ministerul Energiei modifica iar strategia energetica. Reactoarele 3 si 4 si hidrocentrala Tarnita, printre prioritati

Ministerul Energiei a infiintat un grup de lucru care va actualiza, pana la mijlocul lunii octombrie, proiectul Strategiei Energetice a Romaniei pentru perioada 2017 - 2030, urmand ca documentul sa contina si o lista cu investitiile prioritare din sector, precum reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, hidrocentrala Tarnita si un grup nou la Complexul Energetic Oltenia.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )