Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brasovenii, asteptati in cel mai nou mall din oras. A fost inaugurat AFI Brasov

Adevărul Adevărul,
Brasovenii, asteptati in cel mai nou mall din oras. A fost inaugurat AFI Brasov

AFI Europe Romania a inaugurat miercuri AFI Brasov, un proiect mixt dezvoltat in centrul Romaniei, la Brasov, dupa o investitie de 148 milioane de euro. Proiectul include atat un mall, cat si un parc de birouri. continuă pe Adevărul

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

Florin Ristrei si Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit Pantera de la X-Factor pe cantaretul roman

Florin Ristrei si modelul de culoare Naomi Hedman nu se mai ascund. Cei doi formeaza un cuplu si posteaza fotografii impreuna, incontinuu pe retelele de socializare. Chiar daca sunt la.

P Descopera Pipera Gardens, cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din nordul Capitalei

Pipera Gardens, cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din nordul Capitalei, a fost inaugurat la finalul acestei veri. Complexul modern este format din 36 de case si se afla in imediata apropiere a autostradei A3, oferindu-i un avantaj major din punct de vedere al locatiei in comparatie cu alte cartiere.

Se pregateau de cel mai frumos moment din viata lor, cand nunta a fost intrerupta de o alta femeie. Toti invitatii au fost luati prin surprindere (VIDEO)

O femeie din Zambia a avut parte de socul vietii atunci cand a fost anuntata de catre vecini ca sotul ei se insoara, potrivit The Sun. Femeia, care ii era sotie de 11 ani si mama a trei copii, a dat.

VIDEO Cel mai scump televizor din lume, confirmat: de ce costa cat o Tesla

LG a dezvaluit in urma cu aproape doi ani un televizor rulabil, sub forma de prototip. Acum s-a transformat intr-un produs comercial si costa cat un apartament cu doua camere. LG lucreaza.

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic.

IN PLINA PANDEMIE La Brasov se deschide un nou mall

Un nou mall va fi deschis maine la Brasov, iar prefectul judetului Brasov, Mihai Catalin Vasii, face apel catre populatie sa nu se imbulzeasca si sa nu transforme ziua de deschidere a acestuia in punctul de debut al unor noi imbolnaviri.

La Brasov se deschide miercuri un nou mall. Apel al prefectului catre populatie: Sa nu transformati ziua de deschidere a acestuia in punctul de debut al unor noi imbolnaviri

Un nou mall va fi deschis miercuri la Brasov, iar prefectul judetului Brasov, Mihai Catalin Vasii, face apel catre populatie sa nu se imbulzeasca si sa nu transforme ziua de deschidere a acestuia in punctul de debut al unor noi imbolnaviri.

Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile. Ultima masura luata de cel mai cunoscut interlop

La finalul lunii septembrie, celebrul Sile Camataru primea din partea judecatorilor o adevarata lovitura. Curtea de Apel Bucuresti respingea apelul lui Sile Camataru. Decizia avea legatura cu sentinta data in luna decembrie a anului trecut de catre Judecatoria Sectorului 5. Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile in sentinta din septembrie, Sile Camataru, conform .

Alimentele cu ajutorul carora slabesti in cel mai scurt timp. Efectele sunt imediate daca le combini asa

Daca ai incercat tot felul de diete, dar rezultatele nu se arata atat de repede pe cat ai dori, poti incerca trucul de mai jos. Cu ajutorul combinatiei dintre cele doua alimente slabesti in cel mai scurt timp posibil. Alimentele care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp Este cunoscut deja ca nutritionistii .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )