Libnet.ro
UNICEF

18:00

Florin Ristrei si Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit Pantera de la X-Factor pe cantaretul roman

B1 B1,
Florin Ristrei si Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit Pantera de la X-Factor pe cantaretul roman

Florin Ristrei si modelul de culoare Naomi Hedman nu se mai ascund. Cei doi formeaza un cuplu si posteaza fotografii impreuna, incontinuu pe retelele de socializare. Chiar daca sunt la. continuă pe B1

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

P Descopera Pipera Gardens, cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din nordul Capitalei

Pipera Gardens, cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din nordul Capitalei, a fost inaugurat la finalul acestei veri. Complexul modern este format din 36 de case si se afla in imediata apropiere a autostradei A3, oferindu-i un avantaj major din punct de vedere al locatiei in comparatie cu alte cartiere.

VIDEO Assassins Creed Valhalla, in sapte minute de gameplay: de ce ar putea fi cel mai spectaculos

Assassins Creed Valhalla se apropie cu pasi repezi de lansare, iar cel mai nou joc al francizei promite sa fie unul care iti taie respiratia. Mitologia nordica este una incredibil de vasta.

Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile. Ultima masura luata de cel mai cunoscut interlop

La finalul lunii septembrie, celebrul Sile Camataru primea din partea judecatorilor o adevarata lovitura. Curtea de Apel Bucuresti respingea apelul lui Sile Camataru. Decizia avea legatura cu sentinta data in luna decembrie a anului trecut de catre Judecatoria Sectorului 5. Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile in sentinta din septembrie, Sile Camataru, conform .

Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA. Imagini superbe cu locuinta

Un dezvoltator a incheiat un acord record de vanzari pentru cel mai scump penthouse vandut de companie pana acum. Dezvoltatorul va incasa 6,8 milioane de euro, fara TVA, pentru un penthouse la etajul 20 in complexul One Mircea Eliade. Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA Dezvoltatorul construieste .

Oamenii de stiinta au masurat cel mai rapid interval de timp in zeptosecunde

Oamenii de stiinta au masurat cel mai scurt interval de timp inregistrat vreodata, urmarind cat dureaza ca lumina sa strabata o molecula de hidrogen, potrivit NBC News. Calatoria ultra-rapida a durat 247 de zeptosecunde, potrivit unei echipe de cercetatori germani, cu o zeptosecunda reprezentand o trilionime de miliardime de secunda.

Nadal, Federer sau Djokovic? Andrey Rublev, noua senzatie a tenisului, si-a ales favoritul: Este cel mai tare din istorie

Andrey Rublev 22 de ani, 8 ATP) este noua senzatie a tenisului mondial. Provocat sa spuna care este cel mai tare jucator aflat in activitate, sportivul a vorbit fara sa stea prea mult pe.

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este .

Cel mai dur atac la adresa lui Hagi jr: Gloaba de Ianis! Trebuia trimis de ta-su la faianta

Recunoscut pentru replicile foarte taioase, Radu Banciu l-a luat in colimator pe Ianis Hagi. Prezentatorul TV l-a atacat fara menajamente pe internationalul roman. Totul a pornit de la declaratia tatalui sau, care a spus ca Ianis seamana cu Zinedine Zidane ca stil de joc. Banciu i-a jignit atat pe Gheorghe Hagi, cat si pe fiul .

Audiente X Factor vs Masked Singer. Care e cel mai urmarit show?

X Factor si Masked Singer sunt emisiunile difuzate vineri seara de Antena 1 si Pro TV. Dar care dintre ele a reusit sa obtina cele mai mari audiente? Care e cel mai urmarit show? .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )