Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana: Scutire de taxe vamale si de TVA pentru importurile de echipamente medicale din tari din afara UE

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Scutire de taxe vamale si de TVA pentru importurile de echipamente medicale din tari din afara UE

Comisia Europeana a decis astazi sa aprobe cererile primite din partea statelor membre si a Regatului Unit care solicitau scutirea temporara de la plata taxelor vamale si a TVA la importurile de dispozitive medicale si de echipamente de protectie din tari terte, pentru a contribui la combaterea coronavirusului. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

Comisia Europeana aloca trei miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Comisia Europeana mobilizeaza trei miliarde de euro din bugetul UE pentru a sustine eforturile state.

UE scuteste echipamentele medicale de TVA si taxe vamale

Comisia Europeana a aprobat vineri solicitarile facute de tarile Uniunii si Marea Britanie de a scuti temporar, de la plata taxelor vamale si a TVA, importul de dispozitive medicale si echipamente de protectie pentru a ajuta la combaterea epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Importurile de echipamente medicale din tari non U.E, scutite de taxe vamale!

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoar.

Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana CE)si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Comisia Europeana incurajeaza transferul de pacienti cu COVID-19 intre statele membre

Comisia Europeana incurajeaza si faciliteaza tratamentul transfrontalier al pacientilor si desfasurarea de personal in alte state membre, potrivit unui comunicat al CE. Comisia a emis, vineri, orientari practice in acest sens pentru statele member, potrivit Mediafax.

Comisia Europeana a extins cadrul temporar privind ajutoarele de stat pentru a sprijini economia

Comisia Europeana a adoptat, vineri, o modificare ce extinde cadrul temporar adoptat la 19 martie 2020 pentru ca statele membre sa poata sa accelereze cercetarea, testarea si fabricarea de produse relevante pentru coronavirus, sa protejeze locurile de.

PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin de pana acum pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. Pachetul mai are nevoie de aprobarea Consiliului pentru a intra in vigoare.

Comisia Europeana propune o schema de program de lucru redus la nivelul UE pentru a evita concedierile

Comisia Europeana a propus miercuri o noua schema de program de lucru redus la nivelul UE, schema care va fi sprijinita de stat, pentru a ajuta oamenii sa isi pastreze locurile de munca intr-un moment in care pandemia de coronavirus afecteaza economiile din blocul comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )