Libnet.ro
UNICEF

18:45

PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin de pana acum pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. Pachetul mai are nevoie de aprobarea Consiliului pentru a intra in vigoare. continuă pe Ziarul Bursa

O noua initiativa UE: 100 de miliarde de euro pentru mentinerea locurilor de munca si sprijinirea intreprinderilor in criza coronavirus

Comisia Europeana propune instituirea unui instrument de solidaritate in valoare de 100 de miliarde euro, denumit SURE, care ii va ajuta pe lucratori sa isi pastreze veniturile si va sprijini intreprinderile pentru ca acestea sa se mentina pe linia de plutire. Comisia propune, de asemenea, redirectionarea tuturor fondurilor structurale disponibile catre raspunsul la coronavirus. u.

Coronavirus: Noi materiale-martor pentru testarea corecta concepute de oamenii de stiinta Comisia Europeana: Va fi posibila verificarea a pana la 60 milioane de teste in statele UE

Oamenii de stiinta din cadrul Comisiei Europene au conceput noi materiale-martor pe care laboratoarele le pot utiliza pentru a verifica functionarea corecta a testelor pentru coronavirus si pentru a evita rezultatele fals-negative. Potrivit Comisiei Europene, esantioanele pregatite in prezent fac posibila verificarea a pana la 60 milioane de teste in statele UE.

Roman (PNL): Guvernul analizeaza posibilitatea pe care au folosit-o si alte tari europene, anume partea de ajutoare de stat pentru companii. Se fac deja demersurile pe langa Comisia Europeana (VIDEO)

Florin Roman a declarat, pentru B1 TV, ca Guvernul PNL analizeaza varianta folosita deja de alte tari europene privind ajutoarele de stat pentru companii. Liderul deputatilor liberali a precizat ca deja se.

Comisia Europeana propune o schema de program de lucru redus la nivelul UE pentru a evita concedierile

Comisia Europeana a propus miercuri o noua schema de program de lucru redus la nivelul UE, schema care va fi sprijinita de stat, pentru a ajuta oamenii sa isi pastreze locurile de munca intr-un moment in care pandemia de coronavirus afecteaza economiile din blocul comunitar.

Comisia Europeana a aprobat un ajutor pentru tarile din Parteneriatul Estic, printre care si Republica Moldova

Europarlamentarul PLUS Dragos Tudorache a anuntat luni ca Comisia Europeana a decis azi sa aloce 140 de milioane de euro pentru tarile din Parteneratul Estic, din care face parte si republica Moldova, in vederea combaterii efectelor pandemiei de coronavirus. Republica Moldova trebuie sa se pregateasca, sa se mobilizeze exemplar si sa utilizeze fondurile si ajutoarele pe care Comisia le-a pus la dispozitie, a declarat Tudorache.

Comisia Europeana a adoptat solicitarea lui Siegfried Muresan de a folosi restul fondurilor europene pentru combaterea COVID-19. Cum se va imparti suma

Comisia Europeana a anuntat joi ca este de acord cu propunerea europarlamentarului PNL Siegfried Muresan de a mobiliza toate fondurile ramase disponibile in Bugetul UE pe anul 2020 pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Suma insumeaza aproximativ 4,1 miliarde de euro.

VIDEO Comisia Europeana propune o schema privind programul redus de munca pe perioada pandemiei coronavirusului

Comisia Europeana va propune o schema privind programul redus de munca, dupa model german, pentru a-i ajuta pe oameni sa-si pastreze slujbele pe perioada pandemiei, in conditiile in care economiile celor 27 de state membre sunt puternic afectate, transmite Reuters.

Site UE in limba romana, pentru demontarea miturilor din jurul coronavirus COVID-19

Comisia Europeana a lansat luni un site, disponibil si in limba romana, dedicat demontarii miturilor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus COVID-19. in paralel, Serviciul European de Actiune Externa al UE desfasoara analizeaza si denunta dezinformarea cu privire la pandemie, provenita de la actori si surse externe.

Comisia Europeana aloca trei miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Comisia Europeana mobilizeaza trei miliarde de euro din bugetul UE pentru a sustine eforturile state.

Comisia Europeana prezinta orientari practice pentru a asigura libera circulatie a lucratorilor critici

Comisia Europeana a emis, luni, noi orientari practice pentru a se asigura ca lucratorii mobili din UE se pot deplasa la serviciu, dupa ce statele membre au impus controale la frontiere pentru a limita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )