Libnet.ro
UNICEF

16:15

Salariul mediu net la nivelul economiei a fost in luna mai de 3.101 lei, in scadere cu 14 lei

Hotnews Hotnews,
 Salariul mediu net la nivelul economiei a fost in luna mai de 3.101 lei, in scadere cu 14 lei

Potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica, salariul brut din luna mai a fost de 5. 078 lei, iar cel net de 3. 101 lei, cel net fiind cu 14 lei mai mic fata de salariul net din aprilie. Scaderea vine din cauza ca in aprilie au fost Pastele, iar angajatorii au acordat cu aceasta ocazie diferite prime angajatilor. Valorile cele mai mari ale salariului mediu net s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei inclusiv activitati de servicii informatice) 6946 lei), iar cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte 1782 lei). Doar in sectorul bugetar au fost cresteri ale salariului fata de luna anterioara: invatamant +2,6%), administratie publica +1,4%), respectiv sanatate si asistenta sociala +0,5%). continuă pe Hotnews

Castigul salarial mediu net a crescut in luna mai cu 14,7%

Castigul salarial mediu net a crescut in luna mai, nominal, cu 14,7% fata de aceeasi luna a anului anterior, la 3101 lei, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 10,2%, potrivit datelor transmise luni de Institutul National de Statistica INS).

Castigul salarial mediu net a crescut in luna mai cu 14,7%

Castigul salarial mediu net a crescut in luna mai, nominal, cu 14,7% fata de aceeasi luna a anului a.

Castigul salarial mediu net a scazut cu 14 lei, in luna mai

Castigul salarial mediu net a scazut in luna mai, fata de luna anterioara, de la 3. 115 lei la 3. 101 lei, potrivit datelor transmise luni de Institutul National de Statistica INS).

Comenzile din industria germana au scazut peste asteptari in luna mai

Comenzile din industria prelucratoare germana au scazut peste asteptari in luna mai, amplificand dovezile referitoare la o incetinire a cresterii celei mai mari economii din Europa, transmite MarketWatch.

Exporturile Germaniei si-au revenit in luna mai

Exporturile Germaniei au crescut peste asteptari in luna mai, dar insuficient pentru a recupera integral declinul consemnat in aprilie, pe fondul incetinirii activitatilor economice provocata de conflictele comerciale care au la nivel mondial si al viitoarei retrageri a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

Reuters: Leul a fost cea mai slaba moneda din regiune. Care sunt motivele

Leul romanesc a fost cea mai slaba moneda din Europa Centrala si de Est CEE) in acest an, deoarece Romania s-a confruntat cu o politica fiscala imprevizibila si cu dezechilibre economice tot mai mari, arata Reuters.

Rata somajului inregistrat in evidentele AJOFM Dambovita, in scadere, in luna mai 2019

La sfarsitul lunii mai 2019, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita erau inregistrati 6. 573 someri din care 3. 100 femei), rata somajului fiind de 3,43%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )