Libnet.ro
UNICEF

18:45

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Hotnews Hotnews,
 Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi

Victorie entuziasmanta pentru Simona Halep in turul 3 la Wimbledon, unde jucatoarea din tara noastra a trecut la pas de Victoria Azarenka.

LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le aduce fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka.

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simona Halep a obtinut o victorie entuziasmanta in fata Victoriei Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon. La finalul partidei, romanca a declarat ca partida nu a fost atat de usoara pe cat o arata scorul 6-3, 6-1) si ca nu se uita pe tablou pentru ca asta o ajuta sa nu simta presiunea.

Halep, dupa meciul cu Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simopna Halep a declarat, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka, scor 6-3, 6-1, ca succesul ei nu .

Halep musteste de incredere dupa victoria cu Azarenka:incerc de fiecare data sa fiu cea mai buna versiune a mea

La finalul meciului cu Victoria Azarenka, Simona Halep s-a aratat foarte optimista in privinta evolutiei ei viitoare pe iarba de la Londra.

Wimbledon, turul III: Capitolul unde Mats Wilander crede ca Victoria Azarenka este peste Simona Halep

S-au intalnit de-a lungul timpului de patru ori, iar egalitatea este la ea acasa: 2-2. Singurul duel de pe iarba i-a revenit Simonei Halep, tocmai la Wimbledon, editia din 2017. Victoria Azarenka este intr-o puternica revenire de forma, iar munca alaturi de Wim Fissette da roade. Mats Wilander a vorbit despre acest meci atat de asteptat, fostul campion suedez fiind de parere ca Vika are un avantaj la capitolul experienta la nivel inalt.

Victoria Azarenka, strategie pentru meciul cu Simona Halep: Trebuie sa fiu consistenta, rabdatoare si agresiva pentru a o invinge

Victoria Azarenka 40 WTA), adversara Simonei Halep din turul al treilea de la Wimbledon, a declarat, miercuri, ca pentru a trece de romanca trebuie sa practice un joc consistent, sa nu se grabeasca si sa dea dovada de agresivitate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )