Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marfa noua pe bursa la 10 ani dupa Lehman, dar publicul nu a primit inca mesajul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marfa noua pe bursa la 10 ani dupa Lehman, dar publicul nu a primit inca mesajul

Valoarea de piata a celor mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, s-a dublat in cei 10 ani care au trecut de la falimentul Lehman Brother. Intrarea in piata a unor companii precum Romgaz, Fondul. continuă pe Wall-Street Ro

10 ani dupa Lehman: Criptomonedele - urmatoarea inovatie financiara care poate scapa de sub control?

La 10 ani dupa falimentul Lehman Brothers, lectiile crizei se gasesc la tot pasul, bancherii si ceilalti specialisti din piata financiara asigurandu-si actionarii si investitorii ca greselile trecutului nu se vor repeta. Inovatia este cuvantul.

Piata imobiliara din Romania, la 10 ani de la criza financiara globala: cum a evoluat pretul terenurilor

In urma cu 10 ani, falimentul bancii de investitii Lehman Brothers contura apogeul unei crize financiare de o severitate deosebita, care avea sa aduca nenumarate tari in recesiune, inclusiv Romania. in deceniul scurs de atunci, economia Romaniei a trecut printr-o serie de schimbari, conform companiei de consultanta imobiliara Colliers International Romania.

Val de violente la inceput de an scolar: Un copil de 10 ani a fost snopit in bataie de un coleg mai mare(VIDEO)

Imagini incredibile au fost surprinse intr-o scoala din Ilfov. Un copil de 10 ani a fost snopit in bataie in curtea institutiei de un coleg mai mare. Elevul a fost lovit cu pumnii si picioarele minute in sir,.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )