Libnet.ro
UNICEF

13:45

O companie investeste 250 de milioane de euro pentru a pune Romania pe harta mondiala a liderilor industriei aeronautice

Adevărul Adevărul,
O companie investeste 250 de milioane de euro pentru a pune Romania pe harta mondiala a liderilor industriei aeronautice

Societatea americana Universal Alloy Corporation Europe investeste peste 250 de milioane de euro intr-un centru pentru productia de componente pentru aeronave, menit sa puna Romania pe harta mondiala a industriei aeronautice. Compania va crea 2. 600 de noi locuri de munca si va avea chiar si o cale de rulare care va face legatura intre curtea noii unitati de productie si Aeroportul International Maramures. continuă pe Adevărul

A treia nregistrare Romnia TV: Adrian Tutuianu dezvaluia ca la Antena 3 s-au platit doua milioane de euro pentru ca anumiti lideri sa nu mai fie primiti n emisiuni/ Voiculescu vrea amnistie ca sa candideze la europarlamentare

Romania Tv a difuzat o noua inregistrare in care sustine ca liderul PSD Adrian Tutuianu dezvaluie ca la Antena 3 s-au platit doua milioane de euro pentru ca anumiti lideri sa nu mai fie primiti in emisiuni. Conform liderului PSD, Dan Voiculescu ar vrea o lege a amnistiei ca sa candideze la alegerile parlamentare. Tutuianu: Pe Codrin Stefanescu l-am injurat de am spart geamurile de la Kiseleff.

Guvernul Ungariei, milioane de euro pentru programe si investitii in Transilvania

Guvernul ungar a decis sa aloce 1,3 miliarde forinti 4 milioane de euro) pentru finantarea programelor si investitiilor de importanta nationala din Transilvania in acest an si alte 1,5 miliarde forinti in.

Medicover si Synevo: Crestere de 20% a veniturilor in primele 9 luni, pana la o valoare totala de 66 milioane euro

Medicover, companie internationala de servicii de sanatate si diagnostic listata la Bursa din Suedia Nasdaq Stockholm, a prezentat astazi raportul interimar pentru primele noua luni ale anului 2018.

Orange Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 287 milioane euro

Grupul Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 287 milioane de euro in al treilea trimestru al anului, in crestere cu 3,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit companiei, cresterea a fost sustinuta, in principal, de evolutia pozitiva a serviciilor fix-mobil si a consumului de date mobile.

Piata de puericultura mica atinge pragul de 16 milioane euro in 2018

Superfood Company, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de produse pentru copii mici, apreciaza ca segmentul de puericultura mica a atins pragul de 7,5 milioane de euro la sfarsitul primului semestru din 2018 si va ajunge la valoarea.

Tutuianu: La Antena 3 n-am mai putut sa iesim ca s-au platit 2 milioane de euro. Eu trebuia sa fiu joia trecuta la ora 18.00 la Stoicescu, nu m-au mai vrut

Seful PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a explicat, potrivit unei noi serii de inregistrari lansate in spatiul public, de ce nu a mai fost invitat la postul de televiziune Antena 3, in aceeasi situatie aflandu-se si vicepremierul Paul Stanescu. Acesta acuza televiziunea ca ar fi primit suma de doua milioane de euro pentru publicitate si ca, la scurt timp dupa, Alessandra Stoiescu i-ar fi refuzat aparitia intr-o emisiune.

Licitatie de 40 de milioane de euro pentru terminalul Aeroportului Brasov. Pista mica a fost finalizata

Demarate in data de 4 august, lucrarile de amenajare a caii de rulare alfa, care este o pista mai mica care face legatura cu parcarea aviaoanelor, au fost finalizate, ca de altfel si cele de amenajare a platformei de imbarcare debarcare.

Lucrari de extindere la Aeroportul Henri Coanda, in valoare de doua milioane de euro

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a anuntat vineri ca platforma numarul 1 a aeroportului Henri Coanda va fi extinsa cu 15. 000 mp, valoarea investitiei fiind de 12,7 milioane lei 2,72 milioane euro), fara TVA.

Comisarul Corina Cretu acuza: Romania a pierdut intre 1,8 si 2 miliarde de euro pentru infrastructura de transport

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat luni, la Bucuresti, ca Romania a pierdut deja fonduri europene in valoare de aproape 2 miliarde de euro pe care le putea folosi in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )