Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lucrari de extindere la Aeroportul Henri Coanda, in valoare de doua milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Lucrari de extindere la Aeroportul Henri Coanda, in valoare de doua milioane de euro

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a anuntat vineri ca platforma numarul 1 a aeroportului Henri Coanda va fi extinsa cu 15. 000 mp, valoarea investitiei fiind de 12,7 milioane lei 2,72 milioane euro), fara TVA. continuă pe Adevărul

Lucrari de amploare pe aeroportul Henri Coanda

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a anuntat vineri ca platforma numarul 1 a aeroportului Henri Coanda va fi extinsa cu 15. 000 mp, valoarea.

Aeroportul Henri Coanda - extindere de 15.000 mp

Platforma nr. 1 a Aeroportului International Henri Coanda va fi extinsa cu 15. 000 mp, respectiv cu patru noi pozitii de parcare a aeronavelor cu litera de cod C, printr-un contract in valoare de aproape 12,7 milioane de lei exclusiv TVA), semnat cu asocierea formata din Societatea de Constructii Napoca si UTI Grup S. A, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

FOTO Ultima aroganta a lui Cristiano Ronaldo: a venit la conferinta de presa cu un ceas de doua milioane de euro

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost prezent, luni, la conferinta de presa dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor, si a purtat un ceas de 2 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )