Libnet.ro
UNICEF

01:05

Haosul legislativ inchide afacerile din Romania. in 3 luni, Codul Fiscal a fost modificat de 120 de ori

Adevărul Adevărul,
Haosul legislativ inchide afacerile din Romania. in 3 luni, Codul Fiscal a fost modificat de 120 de ori

O statistica realizata de reprezentanti ai mediului de afaceri arata ca, in primele 3 luni, au fost efectuate 120 de modificari ale Codului Fiscal legislatia fiscala, declaratiile si contributiile obligatorii) care au afectat direct si semnificativ intreprinderile, inclusiv IMM-urile. continuă pe Adevărul

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

O tanara din Romania comunista a devenit subiect de film documentar pentru ca reusise sa invete 12 limbi. Povestea incredibila a Ruxandrei

O tanara din Romania anilor 60 a devenit subiect de film documentar pentru ca reusise sa invete 12 limbi. Ruxandra Marinescu era absolventa a Universitatii Bucuresti. Tanara, in varsta de 27 ani,.

500 de euro pentru educatia fiecarui nou-nascut din Romania. De cand trebuia sa se aplice legea

Legea Educatiei, care prevedea, la articolul 356, ca statul roman va acord, la nastere, fiecarui copil din Romania, suma de 500 de euro, pentru educatie, este in vigoare din 2011. De atunci, cei care au ajuns .

500 de euro pentru educatia fiecarui nou-nascut din Romania. Cand trebuie sa se aplice legea

Legea Educatiei, care prevedea, la articolul 356, ca statul roman va acord, la nastere, fiecarui copil din Romania, suma de 500 de euro, pentru educatie, este in vigoare din 2011. De atunci, cei care au ajuns .

Localitatea din Romania FARA asistati social: Toata lumea munceste, NU sta la intins mana

Daca in majoritatea comunelor exista foarte multi asistati social, iata ca sunt si excepttii. in comuna Ezeris, din judetul Caras-Severin, niciunul dintre cei peste 1. 300 de locuitori nu primeste ajutor.

Un cunoscut fost ministru de Finante din Romania a fost gasit mort in casa (FOTO)

Florea Dumitrescu, fost ministru al Finantelor, dar si ambasador al Romaniei in China, a fost gasit mort in casa. Barbatul s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Acesta a fost ministru de Finante.

Elena Udrea da replica: DNA nu stie nici legea din Romania, nu ma mir ca n-a catadicsit sa vada legislatia din Costa Rica (VIDEO)

DNA a reactionat dupa ceElena Udreaa anuntat, prin avocatul sau, ca are statut de refugiat politic in Costa Rica si cere sa fie audiata prin videoconferinta. Din documentele depuse,Elena.

inca un oras din Romania, dupa Bucuresti, care ar putea avea metrou

Firme din Japonia sunt interesate de proiectul de construire a metroului la Cluj-Napoca, pentru care se va realiza, intr-o prima etapa, studiul de prefezabilitate, care va oferi informatii despre costuri si traseu,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )