Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Antena3 Antena3,
Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in. continuă pe Antena3

Cresterea economica din 2017, cel mai inalt ritm din perioada post-criza, spune BNR

Membrii Consiliului de Administratie al bancii centrale au sesizat ca, pe ansamblul anului 2017, cresterea economica a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza, dar accelerarea ei semnificativa a fost.

Informatii despre cel mai secret proiect al Guvernului. Ce se va intampla cu legea pensiilor

Antena 3 are informatii despre cel mai secret proiect al Guvernului, legea pensiilor. Proiectul va ajunge la analiza parlametarilor in luna iunie, pentru ca dezbaterile pe un proiect asa amplu dureaza saptamani.

Cel mai puternic detoxifiant. Ceapa verde, leguma care alunga microbii si mananca zahar. Cum trebuie consumata

Consumata cruda ori gatita in ciorbe si tocanite, ceapa verde este cel mai putenic aliment pentru intarirea imunitatii. Cura de ceapa verde are efect diuretic, depurativ, antialergic si are capacitatea de a regla activitatea endocrina a organismului.

Cine a fost superba femeie care l-a trimis la plimbare pe Nicu Ceausescu. Printisorul a crezut ca nu aude bine

Am avut si noi, romanii, Mata-Harile noastre, poate mai eficiente si mai frumoase. Una dintre ele a fost Elena Constantinescu, devenita Helen OBrien dupa a doua casatorie, care a avut o intamplare cu Nicu.

IONELA PRODAN A MURIT. Boala perfida de care suferea Ionela Prodan face ravagii. Cine are cel mai mare risc de imbolnavire

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

China are cel mai lung pod din lume cu fier cat 60 de turnuri Eiffel

China planuieste ca in urmatorul deceniu sa incurajeze 250 de milioane de oameni sa se mute in marile orase aflate in curs de dezvoltare. Pentru a face fata viitoarei migratii, tara a investit zeci de miliarde de dolari in proiecte de infrastructura gigantice. in mai, China va termina unul dintre cele mai ambitioase proiecte de [].

ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai accesibil autoturism costa aproape 6.000 de lei

ANAF scoate la licitatie, in luna aprilie, mai multe masini la un pret foarte bun. Autoritatile vand masinile confiscate de la firmele cu probleme la preturi intre 5 mii de lei si 24 de mii de lei, scrie.

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Babatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Barbatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

Cresterea economiei a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza

Analizand comportamentul recent al inflatiei, membrii Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) au notat ca aceasta a crescut la 4,32% in ianuarie si la 4,72% in februarie, semnificativ peste limita de sus a intervalului, dar usor sub nivelul prognozat, se arata in minuta sedintei de politica monetara din 4 aprilie, data astazi publicitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )