Libnet.ro
UNICEF

15:15

Blue Air se pregateste sa se listeze pe bursa

Adevărul Adevărul,
Blue Air se pregateste sa se listeze pe bursa

O noua companie romaneasca se pregateste de listarea la bursa. Este vorba despre cea mai mare companie aeriana romaneasca, Blue Air, insa listare nu va avea loc mai devreme de trei ani, a declarat marti directorul general al companiei, Gheorghe Racaru. continuă pe Adevărul

Racaru: Blue Air se pregateste de listarea la bursa

Compania aeriana low-cost Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, se pregateste sa se listeze la bursa, insa procesul ar putea dura trei ani de zile, a declarat marti, pentru News. ro, directorul general al companiei, Gheorghe Racaru.

Nu vad listarea Blue Air la bursa mai devreme de trei ani

Blue Air, companie aeriana romaneasca low-cost, se pregateste sa se listeze la bursa, insa procesul ar putea dura trei ani de zile, a declarat astazi, directorul general al companiei, Gheorghe Racaru.

Blue Air, dispusa sa plateasca 1,84 miliarde de dolari pentru achizitionarea de aeronave moderne Boeing

Boeing, cel mai mare producator de avioane din lume, negociaza cu operatorul aerian low-cost Blue Air vanzarea unui numar de cel putin 20 de aeronave de ultima generatie 737 Max, pretul de catalog fiind de 1,84 miliarde de dolari, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Blue Air isi ia 14 aeronane de ultima generatie |Corespondenta de la Paris Air Show

Compania Blue Air a anuntat, marti, in cadrul Paris Air Show, ca va achizitiona opt aeronave Boeing 737 MAX 8, direct de la producatorul american si ca va inchiria alte sase aeronave, de la o companie de leasing.

Compania low cost Blue Air cumpara 8 aeronane de ultima generatie direct de la producatorul american Boeing |Corespondenta de la Paris Air Show

Compania Blue Air a anuntat, marti, in cadrul Paris Air Show, ca va achizitiona opt aeronave Boeing 737 MAX 8, direct de la producatorul american si ca va inchiria alte sase aeronave, de la o companie de leasing.

Blue Air e in discutii cu Boeing pentru achizitionarea a cel putin 20 de aeronave cu o valoare de 1,84 miliarde de dolari

Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene, Blue Air, este in discutii cu compania americana Boeing pentru o schimbare uriasa. Aceasta vrea sa achizitioneze aeronave 737 MAX, noua generatie a celui mai.

Blue Air si Boeing anunta comanda ferma a sase 737 MAX 8 si a inca doua optiuni

Blue Air si Boeing au anuntat marti o comanda ferma pentru sase aeronave tip Boeing 737 MAX 8 si a inca doua optiuni, in cadrul Paris Air Show 2017. De asemenea, compania aeriana va inchiria alte sase Boeing 737 MAX 8 si sase 737-800 Next Generation de la Air Lease Corporation.

Blue Air vrea sa cumpere sase avioane 737 MAX si sa inchirieze alte 12

Anuntul a fost facut in cadrul Paris Air Show 2017, cel mai mare eveniment al industriei aeronautice mondiale, unde s-a semnat marti contractul de achizitie. Blue Air opereaza in prezent cu 29 de aeronave Boeing 737.

Blue Air negociaza cu americanii de la Boeing cumpararea a 20 de avioane 737 Max

Boeing, cel mai mare producator de avioane din lume, negociaza cu operatorul aerian low-cost Blue Air vanzarea a cel putin 20 de aeronave de ultima generatie 737 Max .

Seful AAGES, cea mai noua companie de pe bursa: Cel putin trei ani, societatea nu va fi vanduta

Actiunile AAGES Targu-Mures AAG) au intrat luni la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) inregistrand o crestere de 3,3% fata de pretul la care au fost vandute investitorilor in IPO. Gabor Molnar, CEO-ul si principalul actionar al.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3097 seconds )