Libnet.ro
UNICEF

18:45

Seful AAGES, cea mai noua companie de pe bursa: Cel putin trei ani, societatea nu va fi vanduta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful AAGES, cea mai noua companie de pe bursa: Cel putin trei ani, societatea nu va fi vanduta

Actiunile AAGES Targu-Mures AAG) au intrat luni la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) inregistrand o crestere de 3,3% fata de pretul la care au fost vandute investitorilor in IPO. Gabor Molnar, CEO-ul si principalul actionar al. continuă pe Wall-Street Ro

Farmaceutica Remedia, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile grupului de companii specializate in vanzari si servicii de promovare in domeniul sanatatii Farmaceutica Remedia RMAH), s-au apreciat cu 11,03%, in perioada 7-14 iunie 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Cu o apreciere de 7% in perioada 8-15 iunie, actiunile SIF Moldova SIF2), au avut cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, care a coborat, in perioada mentionata, cu 0,52%, raportat la moneda euro.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate ieri de biroul de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate azi de biroul de statistica Eurostat.

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, transmite AFP.

Cea mai simpla si ieftina mancare. Cum prepari cel mai bun piure de cartofi, dupa reteta lui Radu Anton Roman

Despre cea mai comuna garnitura care insoteste cu succes o friptura, regretatul gastronom, Radu Anton Roman spunea ca se pregateste mai greu decat o oala cu sarmale. Pentru gospodinele care nu doresc sa dea gres cu acest preparat, Roman a publicat pasii retetei in cea mai recent lucrare a gastronomiei romanesti Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului ATP Challenger de la Nottingham, unde a abandonat din cauza unei accidentari, jucatorul Marius Copil se afla in aceasta saptamana la cea mai buna clasare din cariera in ierarhia ATP.

ATP: Marius Copil, locul 83 in lume - Cea mai buna clasare de pana acum din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului challenger de la Nottingham Anglia), Marius Copil a urcat pana pe locul 83 in ierarhia ATP cu 629 de puncte), aceasta fiind cea mai buna performanta de pana acum a carierei. Liderul clasamentului se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Rafael Nadal si Stanislas Wawrinka.

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, relateaza AFP, citata de News. ro.

A fost descoperita cea mai veche planeta din Sistemul Solar

Rezultatele unui nou studiu ne arata dovezi cu privire la cea mai veche planeta pe care o gazduieste Sistemul Solar in care traim. Numele antic pe care planeta Jupiter l-a capatat este meritat pe deplin. Potrivit unui nou studiu, Jupiter nu doar ca este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, dar este si [].

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )