Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce se intampla cu Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva, dupa ce contractul a fost reziliat

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla cu Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva, dupa ce contractul a fost reziliat

Contractul pentru Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva a fost reziliat, au confirmat surse din CNAIR pentru Adevarul, care au explicat ce se va intampla in continuare cu acest ciot de autostrada devenit muzeu. continuă pe Adevărul

Ministerul Transporturilor a reziliat contractul pentru lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva. Inaugurarea celor 21 de km de drum mai asteapta

Ministerul Transporturilor a decis rezilierea contractului pentru realizarea lotului 3 din autostrada Lugoj-Deva, potrivit unei notificari transmise de institutia condusa de Razvan Cuc, constructorului.

Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva ramane muzeu, deocamdata. CNAIR a reziliat contractul

Compania de Drumuri a reziliat contractul pentru lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva, anunta Asociatia Pro Infrastructura. Inaugurarea celor 21 de kilometri devine, astfel, incerta.

Veste buna de la Londra. Ce se intampla cu romanii din Regatul Unit dupa Brexit

Romanii din Regatul Unit nu vor avea de suferit de pe urma Brexitului. Vestea buna de la Londra a venit dupa ce Boris Johnson l-a sunat pe Klaus Iohannis, dupa cum se arata intr-un comunicat al Administratiei.

Un barbat din Capitala, arestat dupa ce sechestrat si a violat o femeie

Un barbat in varsta de 37 de ani a fost retinut de politistii din Capitala sub acuzatia ca a violat o femeie de 50 de ani. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, politisti din cadrul Sectiei 19.

Un nou esec pentru RO-ALERT: urgia din Bucuresti, anuntata dupa ce a trecut

RO-ALERT, serviciul national care ar fi trebuit sa salveze vieti, are ceva probleme. Dupa o runda de testare, care a enervat o multime de utilizatori, acum RO-ALERT nu transmite la ora.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )