Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna de la Londra. Ce se intampla cu romanii din Regatul Unit dupa Brexit

Antena3 Antena3,
Veste buna de la Londra. Ce se intampla cu romanii din Regatul Unit dupa Brexit

Romanii din Regatul Unit nu vor avea de suferit de pe urma Brexitului. Vestea buna de la Londra a venit dupa ce Boris Johnson l-a sunat pe Klaus Iohannis, dupa cum se arata intr-un comunicat al Administratiei. continuă pe Antena3

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern. De.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie,.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern, campania electorala urmand sa inceapa pe 12 octombrie.

Trump il elogiaza pe Johnson, dupa suspendarea Parlamentului britanic: Ador Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa decizia constroversata a acestuia din urma cu privire la suspendarea Parlamentului de la Londra pana la 14 octombrie.

Trump il elogiaza pe Boris Johnson, dupa decizia de suspendare a Parlamentului britanic: Exact ce astepta Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa controversata decizie a acestuia de a suspenda Parlamentul in apropierea datei prevazute pentru iesirea Regatului din Uniunea Europeana, scrie AFP.

Primarul Iasiului, despre declaratiile privindu-i pe romanii din strainatate: Au fost oarecum scoase din context. Statul nu se preocupa de educatia tinerilor

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, spune ca declaratia sa controversata despre romanii plecati la munca in strainatate a fost oarecum scoasa din context, sustinand ca el se referea, de fapt, la lipsa de preocupare a statului roman pentru educatia tinerilor. Despre deputatul PNL Marius Bodea care i-a cerut demisia in urma acestor afirmatii controversate, edilul a spus ca este un parlamentar gaunos si un parazit al banului public.

O noua atentionare de calatorie pentru romanii din Grecia! Risc major de incendii! Detalii de ultima ora

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia sunt informati ca in mai multe zone din aceasta tara exista riscul unor incendii de vegetatie pe fondul temperaturilor ridicate si a.

VIDEO Primarul Iasiului, despre romanii din strainatate: Fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, baietii sunt transformati in sclavi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit la un post local de televiziune despre depopularea satului romanesc, care este decimat, iar in acest context s-a referit la romanii care au plecat la munca in strainatate. El a afirmat ca multe dintre fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, in timp ce baietii, care in cel mai bun caz au 8 clase, muncesc pe te miri ce si sunt transformati in sclavi.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, afirmatii revoltatoare despre romanii din strainatate: Fetele au ajuns sa se prostitueze, iar baietii muncesc ca sclavii

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a spus pentru uin post de televiziune local ca satul romanesc s-a decimat din cauza tinereilor care pleaca in strainatate. Acesta a mai spus ca multe dintre tinerele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )