Libnet.ro
UNICEF

06:15

Batrana din Alba cu pensie de 15 lei nu e singura uitata de stat. Ministerul Muncii a mai gasit 1.000 de cazuri

Adevărul Adevărul,
Batrana din Alba cu pensie de 15 lei nu e singura uitata de stat. Ministerul Muncii a mai gasit 1.000 de cazuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca batrana din judetul Alba cu un venit lunar de 15 lei, nu este singura aflata in aceasta situatie, alte 1. 000 de persoane varstnice fiind nedreptatite prin neactualizarea indemnizatiei de urmas. continuă pe Adevărul

Batrana din Alba cu o pensie de 15 lei nu e un caz izolat. Ministerul Muncii a gasit alte 1.000 de persoane uitate de stat

In urma verificarilor dispuse de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a rezultat faptul ca batrana din judetul Alba cu un venit lunar de 15 lei, care a impresionat pe romani, nu este unul singur. De fapt sunt.

Ministrul Muncii intervine in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei: imi cer scuze doamna. Eroarea constatata de Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, intervine in cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna.

Ministrul Muncii a intervenit in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei. Violeta Alexandru a constatat ca nu i-a fost actualizata pensia de urmas: imi cer scuze, doamna!

Cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna a atras atentia ministrului Muncii, Violeta.

Ce spune Violeta Alexandru despre femeia cu pensia rusinoasa de 15 lei. De ce ia atatia bani, de fapt

Violeta Alexandru, ministrul Muncii spune despre femeia din Alba cu pensia de doar 15 lei, ca pensia de urmas pe care o are nu i-a fost actualizata. Tanti Fica traieste singura, intr-un catun montan, Ceru Bacainti, cu pensie de doar 15 lei pe luna. Violeta Alexandru s-a interesat de femeia din Apuseni, care are o .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )