Libnet.ro
UNICEF

09:45

EUROSTAT Risc de saracie si excluziune sociala pentru o treime dintre romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT Risc de saracie si excluziune sociala pentru o treime dintre romani

Peste un sfert din populatie era supusa, anul trecut, ris-cului de saracie si excluziune sociala in sapte state membre din Uniunea Europeana: Bulgaria 32,8%), Romania 32,5%), Grecia 31,8%), Letonia 28,4%), Lituania 28,3%), Italia 27,3%) si Spania 26,1%), arata datele prezentate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Unul din trei romani este expus riscului de saracie si excluziune sociala

Aproape o treime din populatia Romaniei era expusa riscului de saracie si excluziune sociala, in 2018, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Business report: Cum au curs fluxurile de bani in acest an. Crestere cu 9 miliarde de euro a datoriei externe; Peste 30% dintre romani, supusi riscului de saracie si excluziune sociala; Romania a fost campioana la scumpiri pentru a noua luna la rand

Scaderea randamentelor, picajul Bucurestiului si rolul investitorilor autohtoni, principalele caracteristici ale pietei imobiliare din Romania. Piata imobiliara din Romania a inregistrat. FMI: Economia mondiala se indreapta spre recesiune. Cresterea din 2019, la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009. Razboiul comercial dintre SUA si China va reduce ritmul.

Eurostat: Peste 30% dintre romani, supusi riscului de saracie si excluziune sociala

Anul trecut, peste un sfert din populatie era supusa riscului de saracie si excluziune sociala in sapte state membre din Uniunea Europeana: Bulgaria 32,8%), Romania 32,5%), Grecia 31,8%), Letonia 28,4%), Lituania 28,3%), Italia 27,3%) si Spania.

Studiu: Aproape o treime dintre romani se streseaza atunci cand planifica o calatorie

29% dintre romani isi fac griji privind felul in care vor decurge planurile de calatorie, arata un studiu realizat de momondo. ro. Germanii se streseaza cel mai putin 13% dintre respondenti), iar americanii au cele mai multe dubii 41% dintre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )