Libnet.ro
UNICEF

19:00

Eurostat: Peste 30% dintre romani, supusi riscului de saracie si excluziune sociala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurostat: Peste 30% dintre romani, supusi riscului de saracie si excluziune sociala

Anul trecut, peste un sfert din populatie era supusa riscului de saracie si excluziune sociala in sapte state membre din Uniunea Europeana: Bulgaria 32,8%), Romania 32,5%), Grecia 31,8%), Letonia 28,4%), Lituania 28,3%), Italia 27,3%) si Spania. continuă pe Wall-Street Ro

Unul din trei romani este expus riscului de saracie si excluziune sociala

Aproape o treime din populatia Romaniei era expusa riscului de saracie si excluziune sociala, in 2018, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Studiu: Aproape o treime dintre romani se streseaza atunci cand planifica o calatorie

29% dintre romani isi fac griji privind felul in care vor decurge planurile de calatorie, arata un studiu realizat de momondo. ro. Germanii se streseaza cel mai putin 13% dintre respondenti), iar americanii au cele mai multe dubii 41% dintre.

Cea mai frumoasa galerie din istoria Nationalei de fotbal. Peste 30.000 de copii au cantat imnul inainte de meciul cu Norvegia

Momente emotionante pe cel mai mare stadion din Romania. Peste 30. 000 de copii au cantat, intr-un glas, Desteapta-te, romane, inainte de meciul dintre selectionata noastra si echipa Norvegiei. De altfel, ei.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )