Libnet.ro
UNICEF

16:45

Banca Transilvania face parte din programul de granturi pentru sustinerea firmelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania face parte din programul de granturi pentru sustinerea firmelor

Banca Transilvania BT) se va implica in distribuirea granturilor din fonduri europene pentru sustinerea antreprenorilor, prin programul initiat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA). continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului.

OMER TETIK, DIRECTOR GENERAL BANCA TRANSILVANIA: Investitorii vor avea acces la o piata cu o reputatie mai buna

Actionarii Bancii Transilvania TLV) si investitorii in general vor avea, ca urmare a promovarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) la statutul de piata emergenta secundara, acces la o piata mult mai reputabila, a spus Omer Tetik, directorul general al TLV. Acesta a mai afirmat ca actionarii TLV vor avea in Banca Transilvania un emitent mult mai vizibil, o vizibilitate care responsabilizeaza societatea, dar si ca emitentul este onorat ca este una din companiile care au calificat Romania.

Vestea zilei de la Banca Transilvania: toti romanii sunt vizati si nu tine prea mult

Banca Transilvania a venit cu un super anunt chiar la inceput de saptamana. Cea mai mare banca din Romania vrea sa-si atraga acum si mai multi clienti. Promisiunile sunt pe masura. Pe.

Cum a ajuns un simbol comunist in programul electoral al lui Mohammad Murad

Candidatul independent Mohammad Murad la Primaria Mangalia mai bifeaza o promisiune excentrica: un carnet de CEC, in valoare de 10. 000 de lei, pe care il vor primi batranii. Face parte din programul meu electoral, a explicat omul de afaceri.

Programul Rabla pentru electrocasnice: cati bani iti da statul daca renunti la masina de spalat veche

Programul Rabla pentru electrocasnice, editia 2020, a fost pus in dezbatere publica de catre Guvern. Spre deosebire de programul trecut, exista cateva schimbari care te-ar putea.

Rusia e atat de increzatoare in vaccinul sau anti-COVID, incat va suporta o parte din raspunderea juridica in cazul unor efecte adverse

Rusia este atat de increzatoare in vaccinul sau impotriva COVID-19 incat va suporta o parte din raspunderea juridica in cazul in care ceva va merge prost, in loc sa le ceara cumparatorilor sa isi.

OMER TETIK, DIRECTOR GENERAL BANCA TRANSILVANIA: Cand statul va avea presiuni si constrangeri de finantare, piata bancara si clientii vor simti pe pielea lor

Discutia despre pensii a ajuns sa fie o discutie prea emotionala, spune seful Bancii Transilvania *Tetik: Daca apar schimbari de rating sau alte socuri in piata, cursul valutar trebuie sa creasca, dobanzile cresc, firmele or sa renunte la investitii si or sa faca restructurari *Cat timp economia merge bine, creditele performante raman la un nivel ridicat cum a fost in perioada trecuta, profitabilitatea va fi stabila si volumul va creste, mai spune Omer Tetik Cand statul va avea presiuni si constrangeri de finantare, piata bancara si clientii vor simti asta pe pielea lor, a avertizat ieri Omer Tetik, directorul general al Bancii Transilvania TLV), in contextul majorarii pensiilor cu 40% si unei posibile retrogradari a ratingului suveran al Romaniei. Tetik a spus intr-o interventie la Digi24 ca discutia despre pensii a ajuns sa fie o discutie prea emotionala si ca statul inca va avea acces la finantare chiar si in eventualitatea unui downgrade, insa la costuri mult mai mari.

Bucuresti: Scoala noua, moderna si autorizata ISU pentru 1576 de elevi ai Sectorului 4 (FOTO, VIDEO)

O noua scoala, modera si autorizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU), a fost deschis joi in Sectorul 4 al Capitalei. Proiectul face parte din campania Primariei sectorului 4 intitulata.

EXCLUSIV Motivul pentru care Delia a renuntat la ideea de a fi mama! Vestea trista pe care a primit-o, dupa ani de tratamente

Dupa multe incercari si mii de euro cheltuiti, artista s-a dat batuta si nu spera ca isi va mai vedea vreodata visul cu ochii, acela de a avea un copil. isi doreste nespus sa devina mama Delia Matache face parte din galeria selecta a celor mai longevive vedete din Romania, ba mai mult, ea a .

Jumatatea plina a pandemiei: O parte din tineri se reintorc sa locuiasca cu parintii, strangand legaturile familiale

Sorin Ionescu prenumele e real, numele nu, din motive personale) s-a intors acum doua luni din Baia Mare cu familia in satul natal, aflat la 30 de kilometri de capitala judetului. Sorin avea o mica firma de organizare de evenimente pe care a fost nevoit sa o inchida in timpul pandemiei. Sotia lucra ca vanzatoare la un magazin dar si ea a ramas fara loc de munca. Cu doi copii de varsta scolara, Sorin impreuna cu Dana, sotia lui, au decis ca au pierdut destul si ca pentru a supravietui trebuie sa se intoarca in satul de unde au plecat si sa locuiasca la ai batrani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )