Libnet.ro
UNICEF

05:15

Programul Rabla pentru electrocasnice: cati bani iti da statul daca renunti la masina de spalat veche

Playtech Playtech,
Programul Rabla pentru electrocasnice: cati bani iti da statul daca renunti la masina de spalat veche

Programul Rabla pentru electrocasnice, editia 2020, a fost pus in dezbatere publica de catre Guvern. Spre deosebire de programul trecut, exista cateva schimbari care te-ar putea. continuă pe Playtech

Ministrul Mediului pregateste programul Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat, luni, o noua editie a programului Rabla p.

Rabla pentru electrocasnice 2020. 400 de lei de la stat pentru electrocasnicele vechi. Anuntul Ministerului Mediului

Programul Rabla ar urma sa se desfasoare si pentru electrocasnice. Ghidul Rabla pentru electrocasnice a fost lansat in dezbatere publica luni, de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si.

Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani pot primi romanii ca sa isi schimbe televizoarele vechi cu unele noi

Ghidul programului Rabla pentru electrocasnice - editia 2020 a fost lansat in dezbatere publica, luni, de ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Bacau.

Digi24: Rabla pentru electrocasnice 2020. Ce reducere poti primi ca sa-ti schimbi televizorul, frigiderul sau masina de spalat

Romanii si-ar putea inlocui echipamentele electrocasnice vechi cu ajutor de la stat.

Senatul voteaza astazi stimulentul pentru profesori. Cati bani ar putea primi cadrele didactice

Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, in ciuda avertismentului lansat cu putin timp in urma de premierul Ludovic Orban.

Cu cati bani au ramas, in realitate, castigatorii Asia Express

Este unul dintre cele mai dure reality show-uri, concurentii trebuind sa faca fata unor situatii limite. Iata cu cati bani au ramas, in realitate, castigatorii Asia Express.

Alegeri locale 2020. Varsta minima pentru primari. Cati ani trebuie sa aiba candidatii la primarie

Ne mai despart doar patru zile de ziua votului pentru alegerile locale din acest an, stabilite pe 27 septembrie. Astfel, cei care s-au inscris in lupta pentru fotoliul de primar mai au putin timp la dispozitie pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. insa, acestia, la fel ca si votantii, trebuie sa .

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Cati bani au incasat din ore suplimentare acordate ilegal jandarmii Bogdan Enescu, Ionut Sindile si Constantin Florea

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Bogdan Enescu, si fostii sefi, colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea, sunt urmariti penal de DNA pentru uzurparea functiei daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata. Acestia ar fi incasat ilegal plata pentru ore suplimentare, aproape 80. 000 de lei.

DigiSport: Cati bani a primit Simona Halep dupa victoria de la Roma si ce suma a strans romanca in toata cariera ei

Turneul de la Roma este al treilea consecutiv castigat de Simona, dupa cele de la Dubai si Praga iar in urma victoriei din Italia, Simona Halep a incasat o suma importanta de bani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )