Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman. continuă pe Ziarul Bursa

Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste. Este adevarat, chiar ea a facut anuntul

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de Kanal D, a avut in doua sezoane adevarate frumuseti, cand vine vorba de concurente. Printre acestea s-a numarat si Marinela Mavrodin. Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste Marinela Mavrodin, recunoscuta ca una din cele mai apreciate concurente, a aflat de curand ca va deveni mamica.

Cea mai buna mamaliga cu branza si smantana. Care e secretul acestei retete

Exista vreun fel de mancare mai romanesc decat mamaliga? Cu toate ca nu suntem singura tara din lume ce o prepara, trebuie sa recunoastem ca este produsul ce ne face mereu sa ne simtim ca acasa, oriunde am fi. Urmand instructiunile din reteta prezentata mai jos, vei putea savura cea mai gustoasa mamaliga cu branza .

Cea mai buna planta pe care trebuie s-o ai in casa. Este perfecta pentru respiratie

Este frumoasa, usor de ingrijit si o gura de aer curat pentru sanatate. Aceasta este planta pe care toata lumea ar trebui sa o aiba in casa. Planta ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din casa. Este recunoscuta pentru capacitatea de a curata aerul din incapere Cunoscuta sub denumirile de voalul miresei, planta paianjen, crinul .

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

Andreea Balan este cea mai rasfatata femeie. Ce cadou superb i-a facut Tiberiu Argint

Andreea Balan pare sa traiasca cea mai frumoasa perioada din viata ei, cand linistea e dominata de iubire si iubirea dominata de rasfat. Si, dupa cum spune o vorba, daca mamica e fericita si copiii sunt fericiti, in conditiile actuale, e clar ca fericirea planeaza in jurul cantaretei, iar toata lumea este bine. Andreea Balan .

TARICEANU: Cea mai buna masura ar fi fost amanarea inceperii scolii dupa alegeri, chiar amanarea alegerilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca inceperea anului scolar ar fi trebuit amanata pana dupa alegerile locale, si chiar acestea sa fie amanate, el criticand felul in care a fost organizata inceperea cursurilor, fara asigurarea materialelor de protectie sau a tabletelor pentru copii si dascali, conform Agerpres.

Vizita de lucru a Ministrului Economiei la Stejaru

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman.

Uber vrea sa vanda o parte din actiunile pe care le detine la cea mai mare companie chineza de ridesharing

Uber Technologies intentioneaza sa vanda o parte din participatia sa de 6,3 miliarde de dolari in firma chineza Didi Chuxing pentru a face rost de numerar, scrie Bloomberg News, citata de Reuters.

Alina Serban, cea mai buna actrita a Germaniei, cu pelicula Gipsy Queen

Alina Serban a primit distinctia in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Uniunii Actorilor din.

Virgil Popescu: Gazele vor fi mai ieftine in iarna care vine decat in cea care a trecut

Pretul gazelor din iarna lui 2020 va fi mai mic decat pretul din iarna 2019, a anuntat marti ministrul Economiei, Virgil Popescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )