Libnet.ro
UNICEF

21:45

Andreea Balan este cea mai rasfatata femeie. Ce cadou superb i-a facut Tiberiu Argint

Playtech Playtech,
Andreea Balan este cea mai rasfatata femeie. Ce cadou superb i-a facut Tiberiu Argint

Andreea Balan pare sa traiasca cea mai frumoasa perioada din viata ei, cand linistea e dominata de iubire si iubirea dominata de rasfat. Si, dupa cum spune o vorba, daca mamica e fericita si copiii sunt fericiti, in conditiile actuale, e clar ca fericirea planeaza in jurul cantaretei, iar toata lumea este bine. Andreea Balan . continuă pe Playtech

Ferma 2020. George Burcea, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV VIDEO

Unul dintre concurentii Ferma 2020 este George Burcea, care a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV, cu ocazia primei editii a emisiunii de la PRO TV. Pe data de 10 septembrie a avut loc prima editie a emisiunii Ferma 2020, emisiune prezentata la PRO TV de Mihaela Radulescu si .

NVIDIA cumpara ARM: ar putea fi cea mai mare achizitie din tech

NVIDIA este cel mai important jucator pe piata de cipuri grafice, dar dupa achizitia ARM, ar putea sa faca legea si pe partea de procesoare pentru mobile. NVIDIA ar putea deveni cel mai mare.

Un nou cuplu celebru se desparte? Reactia care spune totul: Cea mai mare greseala

Cuplul momentului, asa cum a fost numit se pare ca a ajuns iar la punctul de despartire. Despre cine este vorba si care sunt motivele despartirii, le aflam impreuna in randurile care urmeaza. Cuplul celebru se desparte inca odata Cuplul format de Ramona Olaru si Cuza, numit si cuplul momentului, se pare ca au decis .

Cat costa Lucid Air, cea mai atractiva si luxoasa alternativa la Tesla Model S

Daca iti doresti o masina electrica de top, iar Tesla Model S nu este pe gustul tau, Lucid Air s-ar putea sa fie cea mai atractiva alternativa, desi nu vine la pachet cu un pret.

Cea mai mare platforma de comert online din Polonia, Allegro, estimata la o valoare de 10 miliarde euro

Cea mai mare platforma de comert online din Polonia, Allegro, urmeaza sa se listeze la bursa de la Varsovia la o valoare estimata de 10-12 miliarde de euro, scrie FT, citat de Tech. eu.

Rachetele lui Putin au plecat din Rusia. Cea mai drastica decizie din ultimii zeci de ani: ce se intampla acum

Ministerul rus al Apararii ar putea trimite sisteme de rachete Hermes si alte vehicule blindate in Siria pentru a contracara tancurile Turciei. Potrivit Avia. Pro, sistemul de rachete era deja testat pe teritoriul aflat sub controlul Republicii Arabe Siriene. Provocare militara nemaiintalnita. Rachetele lui Putin au plecat din Rusia: decizie inedita Rusia a prezentat nu de .

OMS a raportat cea mai mare crestere a numarului de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2

Organizatia Mondiala a Sanatatii a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2 de pana acum, cu 307. 930 de cazuri in ultimele 24 de ore, relateaza BBC.

Digi24: VIDEO. Imagini inedite din orasul din subsolul Palatului Parlamentului, a doua cea mai mare cladire din lume

Stiati ca aerul care ajunge in salile unde au sedinte parlamentarii este mai intai purificat si apoi racit ori incalzit, in functie de anotimp, in cateva bazine speciale? Iar centrala termica a Palatului Parlamentului este atat de mare, incat poate deservi chiar si un cartier mai mic.

FOTO Transformarea suferita de cea mai sexy arbitra de tenis

Marijana Veljovic este o figura respectata si apreciata in tenisul mondial, sarboaica de 39 de ani putand fi vazuta arbitrand meciuri importante din circuitul mondial de tenis WTA, dar si ATP). La editia din acest an a US Openului, fanii arbitrei au remarcat unele schimbari fizice.

Mircea Badea, in scandal cu Violeta Alexandru. Ce acuzatii grave i-a adus, desi ea este cea care a gafat!

Mircea Badea este in plin scandal cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, dupa ce aceasta l-ar fi acuzat ca i-a facut numarul de telefon public. Mircea Badea se apara si spune ca Violeta Alexandru si-a facut singura public numarul de telefon. intradevar, Violeta Alexandru si-a facut public numarul de telefon, dar la acea vreme spunea ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )