Libnet.ro
UNICEF

00:07

Profitul Gazprom, in scadere, din cauza diversificarii surselor de aprovizionare din Europa

B1 B1,
Profitul Gazprom, in scadere, din cauza diversificarii surselor de aprovizionare din Europa

Grupul rus de stat Gazprom a inregistrat o scadere de 45% al profitului net in trimestrul trei din 2019, la 3,32 miliarde de dolari, comparativ cu aceeasi perioada din 2018. continuă pe B1

DIN CAUZA DECLINULUI VANZARILOR: PSA vrea sa renunte la una din societatile sale mixte din China

Grupul auto francez PSA se pregateste de vanzarea participatiei sale de 50% din societatea mixta infiintata in urma cu opt ani impreuna cu partenerul chinez Chongqing Changan Automotive, din cauza declinului vanzarilor.

Liga 1: Meciul dintre FC Voluntari si FCSB a fost amanat pentru o alta zi, din cauza ploii

Meciul FC Voluntari vs FCSB, contand pentru etapa a 18-a a Ligii I, a fost amanat pentru o alta zi, din cauza ploii care a facut terenul impracticabil.

Cand vine iarna in Romania! Ce pericole ne asteapta din cauza vortexului polar

Iarna pare sa se apropie cu pasi tot mai repezi de teritoriul Romaniei, pentru ca urmeaza schimbari majore de temperatura, la nivelul intregii tari. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca va exista si un val de aer polar, in weekendul ce urmeaza, dar si ca vor pica diverse forme de precipitatie, pe parcursul .

Kelemen: Echilibrul convietuirii romano-maghiare poate deveni fragil din cauza prejudecatilor

Echilibrul convietuirii romano-maghiare poate deveni fragil foarte rapid, asa cum s-a intamplat in 1990 la Targu Mures sau in acest an la Valea Uzului, din cauza unor prejudecati care nu au fost abordate cu sinceritate, atrage atentia liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Caz revoltator la PASCANI! Un baietel de 7 ani A MURIT de VARICELA din cauza unui sistem bolnav cronic! Defibrilatorul, carat pe brate 5 etaje in 40 de minute (VIDEO)

Caz incredibil in Romania secolului XXI. Un copil de 7 ani din Pascani a murit de varicela din cauza unui sistem bolnav cronic. in seara de sambata, la nici doua sapatmani de cand si-a serbat ziua de.

Un copil de 8 ani din Grecia, nevaccinat, a murit din cauza difteriei, boala considerata eradicata de 30 de ani

Un copil in varsta de 8 ani a murit in urma cu doua zile in Grecia din cauza difteriei, boala considerata eradicata de acum 30 de ani. Copilul nu era vaccinat impotriva bolii, iar vestea a socat comunitatea medicala din Grecia, scrie Euractiv. com. in Grecia, ultimul deces al unui copil din cauza difteriei s-a inregistrat in urma cu 30 de ani. Medicii de familie din Romania cer lansarea urgenta a unui program national de vaccinare impotriva difteriei pentru persoanele expuse riscului de imbolnavire.

China impune sanctiuni Statelor Unite din cauza comportamentului nerezonabil cu privire la Hong Kong. Ce anume a deranjat Beijingul

China a interzis, luni, accesul in Hong Kong al navelor de razboi si avioanelor militare americanedupa ce, zilele trecute, Washington-ul a adoptat o lege care-i sustine pe protestatarii anti-Beijing din.

Diana si surioara ei au fost salvate din Casa Groazei! Ajunsesera sa manance bucati din perete din cauza foamei

Publicatia britanica Daily Mail a transmis cazul cutremurator a doua surori, care au fost de curand salvate de autoritati dintr-un loc supranumit, in mod infiorator, Casa Groazei. Fetitele neglijate au fost preluate de catre o echipa de salvatori si duse in grija asistentilor maternali. Se pare ca micutele au fost supuse la un astfel de .

Contul de Twitter al contracandidatei lui Ilhan Omar, suspendat permanent din cauza unor postari agresive la adresa acesteia

Contul de campanie al candidatei pentru Congres, pro-Trump, Danielle Stella, a primit interdictie pe Twitter, dupa ce a publicat un comentariu agresiv despre democrata pe care spera sa o inlocuiasca anul viitor, reprezentanta Ilhan Omar din Minnesota, scrie The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )