Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diana si surioara ei au fost salvate din Casa Groazei! Ajunsesera sa manance bucati din perete din cauza foamei

Playtech Playtech,
Diana si surioara ei au fost salvate din Casa Groazei! Ajunsesera sa manance bucati din perete din cauza foamei

Publicatia britanica Daily Mail a transmis cazul cutremurator a doua surori, care au fost de curand salvate de autoritati dintr-un loc supranumit, in mod infiorator, Casa Groazei. Fetitele neglijate au fost preluate de catre o echipa de salvatori si duse in grija asistentilor maternali. Se pare ca micutele au fost supuse la un astfel de . continuă pe Playtech

ANSVSA: 228 de oi din cele 14.600 au fost salvate de pe nava scufundata in portul Midia

Un numar de 228 de oi din cele 14. 600 au fost salvate de pe nava scufundata in portul Midia, anunta ANSVSA. Autoritatile continua operatiunile de salvare. Pentru eficientizarea actiunilor aflate in derul.

FOTO 108 oi au fost salvate miercuri de pe nava rasturnata in Portul Midia in total, 227 de animale sunt acum in siguranta

Salvatorii au reusit sa aduca la mal 227 de oi care se aflau pe vasul rasturnat duminica in Portul Midia. Dintre acestea, 108 oi au fost salvate doar miercuri de echipa ONG-ului Letea Wild Horses in colaborare cu pompierii.

VIDEO UPDATE: Pe parcursul noptii au fost salvate 70 de animale de pe nava cu peste 14.000 de oi rasturnata in Portul Midia - ANSVSA

Pe parcursul noptii s-a reusit salvarea a 70 de animale de pe nava cu peste 14. 000 de oi rasturnata in portul Midia, iar operatiunea s-a desfasurat in conditii dificile, din cauza vremii nefavorabile, a starii de agitatie a animalelor, care au necesitat sedare, si a culoarului ingust prin care puteau fi extrase oile, anunta Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Ulterior, ONG-ul Letea Wild Horses a precizat ca in total luni si marti au fost salvate 119 animale.

Sora Deliei da tot din casa la propriu! Ce spune despre apartamentul de 1 milion de euro al cantaretei

Sora Deliei a fost prezenta in aceasta vineri, pe scena de la iUmor, fiind hotarata sa ii faca un roast total cantaretei. Oana a dat tot din casa, spunand chiar detalii nestiute pana acum despre locuinta de un milion de euro pe care artista si-ar fi facut-o. De asemenea, mai in gluma, mai in serios, .

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

ACCIDENT TRAGIC iN ROMAN! SICRIELE nu au mai ajuns la GROAPA! Au fost lovite din plin! Scene HALUCINANTE

Accident cumplit in Romania! O femeie de 50 de ani, din orasul Hateg, a murit, iar alte doua persoane au suferit rani grave, dupa ce autoturismul in care se aflau a lovit o duba care transporta.

Veste proasta pentru Digi |RCS-RDS in Ungaria: de ce a fost exclus din licitatia 5G

In vara lui 2019, grupul Digi |RCS-RDS a anuntat primele puncte 5G din Romania. Se pregateste astfel pentru reteaua viitorului. Dar lucrurile nu stau prea bine in Ungaria, unde operatorul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )