Libnet.ro
UNICEF

07:00

Daniel Zamfir, concluzii dupa audierea lui Isarescu: Mecanismul de calcul al ROBOR-ului va fi adus mai aproape de realitatea pietei

Antena3 Antena3,
Daniel Zamfir, concluzii dupa audierea lui Isarescu: Mecanismul de calcul al ROBOR-ului va fi adus mai aproape de realitatea pietei

Senatorul Daniel Zamfir spune ca audierea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, a fost benefica pentru ca asa s-a ajuns la concluzia ca se schimba modul de calcul al ROBOR. Doua concluzii importante. continuă pe Antena3

Daniel Zamfir, IRONIC la adresa lui Isarescu: Romania sub teroare bancara si La pescuit de fraieri

Ironii maxime intre Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,si Presedintele Comisiei economice, Daniel Zamfir,marti, in timpul audierilor din Parlament. Dupa ce Isarescu a spus ca economistilor cel.

Indicele ROBOR, nivel RECORD, dupa audierea lui Isarescu in Parlament. Ce se intampla cu RATELE romanilor

Indicele ROBORla 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescutveritiginos dupa audierea de marti a lui Mugur Isarescu in Comisia din Senat. BNR anunta,.

Scandal intre Daniel Zamfir si Mugur Isarescu, in Parlament: Noi facem regulile, noi punem intrebarile si dumneavoastra raspundeti / Sa va spun ce este ROBOR, ca sa stiti despre ce discutam (VIDEO)

Schimb dur de replici in Parlament intre senatorul Daniel Zamfir si guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul audierilor din comisii. Va asiguram ca si alte teme de interes merita atentia si vom fi dezba.

Daniel Zamfir, dupa audierea lui Mugur Isarescu: BNR intervine in calcularea cursului ROBOR

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei economice din Senat, a declarat marti ca discutiile de la audierea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu , i-au intarit convingerea ca banca centrala intervine in calcularea ROBOR.

Zamfir: Nu am un razboi personal cu Isarescu. Mecanismul legat de ROBOR se va schimba

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei economice din Senat, a declarat marti, la Antena 3, ca nu areun razboi personal cu guvernatorulBNR, Mugur Isarescu. Am aflat ca Banca Nationala.

Zamfir, dupa audierea guvernatorului BNR: Mi-a intarit convingerea ca BNR intervine in calcularea cursului ROBOR

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei economice din Senat, a declarat marti ca discutiile de la audierea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, i-au intarit convingerea ca banca centrala intervine.

Ponta, despre Daniel Zamfir: Daca avea o treaba golanul ala cu Isarescu era OK, dar a fost toata conducerea BNR. A fost atac golanesc, huliganic!

Victor Ponta a declarat ca discutia dintre mai multi parlamentari, in frunte cu senatorul ALDE Daniel Zamfir, si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a fost, de fapt, un atac golanesc, huliganic la.

Gestul senatorului Daniel Zamfir, la finalul audierii lui Mugur Isarescu. Mi-ati facut un cadou cu oina. Vreau si eu sa va fac unul

Daniel Zamfir, senator ALDE si presedinte al Comisiei economice, i-a oferitdoua carti, impachetate in hartie si cu fundita, la finalul audierii, guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Mi-ati facut.

De unde vine inversunarea senatorului Daniel Zamfir impotriva bancilor

Fratele deputatului ALDE Daniel Zamfir se judeca de ani buni cu o banca, din cauza unei datorii neachitate de peste 700. 000 euro, incercand acum, in apel, sa conteste executarea silita.

Replica lui Tariceanu, dupa ce Zamfir l-a intrebat pe Isarescu daca s-a imprumutat de la Sorin Ovidiu Vintu cand era premier: Care e legatura cu Bercea Mondialu (VIDEO)

O intrebare adresata de senatorul ALDE Daniel Zamfir guvernatorului BNR Mugur Isarescu a creat mare suparare sefului sau de partid, Calin Popescu Tariceanu. Acesta i-a reprosat de fata cu toata comisia si co.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )