Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calitatile de care vor avea nevoie angajatii in perioada urmatoare, identificate de expertii in resurse umane

Hotnews Hotnews,
 Calitatile de care vor avea nevoie angajatii in perioada urmatoare, identificate de expertii in resurse umane

Angajatii vor trebui sa invete continuu, sa se adapteze, colaboreze, sa aiba abilitati de comunicare si sa fie creativi. Aceste abilitati sunt cateva dintre cele mentionate de trei experti in resurse umane in cadrul unei conferinte online organizata de Oxygen Events. continuă pe Hotnews

Horoscop 14-20 decembrie 2020. Zodiile care vor avea o saptamana excelenta

Astrologii au realizat horoscopul pentru perioada 14-20 decembrie 2020 si au aflat care sunt zodiile care vor avea o saptamana excelenta. Afla si tu daca ne numeri printre norocosi! Horoscop 14-20 decembrie 2020. BERBEC Daca la inceputul saptamanii vei fi nevoit sa ii ajuti pe cei din jur si sa preiei din munca lor, dupa .

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

Persoanele care calatoresc in Serbia in perioada sarbatorilor trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Autoritatile de la Belgrad solicita un test PCR negativ pentru oricine va intra in Serbia in perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou incepand cu data de 20 decembrie, desi cetatenii sarbi care locuiesc in strainatate si se intorc in tara vor avea la dispozitie alternativa de a intra intr-o carantina de zece zile, relateaza Agerpres.

Horoscop 19-20 decembrie 2020. 5 zodii vor avea mare noroc la bani. Oare te imbogatesti?

Astrele vin cu noi previziuni pentru cele 12 semne ale horoscopului. 5 dintre zodii urmeaza sa aiba un noroc aparte pe plan financiar. Care sunt norocosii? Te afli printre ei? Horoscop 19-20 decembrie 2020 Astrele vin cu noi previziuni pentru planul financiar al celor 12 semne. Unii dintre nativi se vor bucura de o surpriza .

Politistii de frontiera vor avea camere video pe uniforma

Politia de Frontiera Romana a cumparat circa 3. 000 de camere video portabile care vor completa echip.

Calificarile pentru Australian Open la feminin vor avea loc in Dubai

Din cauza pandemiei de coronavirus calificarile pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem programat in 2021, vor avea loc in Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Romanii care vor primi si 8.000 de lei pe luna pentru acest job. Ce trebuie sa faci daca vrei sa-i primesti

La nivelul Consiliilor judetene si al Capitalei, se vor demara noi actiuni de recensamant al populatiei. Au trecut aproape zece ani de la ultimul recensamant facut in Bucuresti, dar si la nivel national. Noua actiune va avea loc anul viitor, iar asta implica personal recenzor. Asa ca s-ar putea sa aveti noroc, daca sunteti in .

CJ Sibiu vrea sa acorde sprijin companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu

Consiliul Judetean Sibiu vrea sa acorde sprijin financiar companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu, intrucat in lunile in care activitatea a fost suspendata, traficul de pasageri a scazut cu peste 85%. Bugetul schemei este de 1,6 milioane de euro.

incepe campania de vaccinare antiCovid in SUA: Oficiali de la Casa Alba urmau sa fie printre primii care vor fi vaccinati, insa Trump s-a opus UPDATE

Oficiali ai administratiei Trump urmau sa fie printre primele persoane care vor fi vaccinate impotriva Covid-19, potrivit unor surse citate luni dimineata de BBC News. Presedintele Donald Trump a blocat insa aceasta initiativa, cerand ca planurile sa fie revizuite. Potrivit surselor citate de BBC News personalul de la Casa Alba urma sa fie vaccinat cu vaccinul PfizerBioNTech in cursul acestei saptamani. Presedintele in exercitiu,care a fost infectat cu noul coronavirus, a precizat ca se va vaccina la momentul potrivit.

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )