Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: incurajez dezvoltarea sectorului cooperatiei mestesugaresti ca forta activa a economiei nationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: incurajez dezvoltarea sectorului cooperatiei mestesugaresti ca forta activa a economiei nationale

Premierul Ludovic Orban considera ca este nevoie de punerea in valoare, mai eficient, a potentialului sectorului cooperatiei, iar acesta sa fie ajutat sa depaseasca dificultatile provocate de restrangerea activitatii din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

DE LA ORA 15:00: Ludovic Orban are discutii cu reprezentantii sectorului HoReCa

Premierul Ludovic Orban se intalneste joi, la Palatul Victoria, la ora 15,00, cu reprezentantii sectorului HoReCA, conform Agerpres.

LIVE VIDEO Ludovic Orban:Ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, faptul ca dezvoltarea economica care trebuie sa duca la ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii.

Ponta:Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos si tradator

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, recomanda populatiei, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19: sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirma ca este analfabet politic, mincinos si tradator al intereselor romanilor.

LUDOVIC ORBAN: Recomandarea mea catre cetateni este sa respecte regulile in vigoare si sa nu tina cont de decizia CCR

Premierul Ludovic Orban, a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Daca astazi ar trebui sa decid pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine, potrivit HotNews. ro.

LUDOVIC ORBAN: Nu stim care va fi evolutia epidemiei, trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, iar autoritatile din domeniu trebuie sa ia in calcul orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu a fost usor pentru Guvern sa ia masura suspendarii scolilor, insa situatia critica a impus acest lucru.

LUDOVIC ORBAN: 83 la suta dintre romani vor sa isi petreaca concediul in Romania

Premierul Ludovic Orban spune ca, potrivit unui sondaj de opinie, 83 la suta dintre romani au declarat ca vor sa isi petreaca concediile in tara, insa, cu toate acestea avem deficit pe turism.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )