Libnet.ro
UNICEF

08:15

LUDOVIC ORBAN: Nu stim care va fi evolutia epidemiei, trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu stim care va fi evolutia epidemiei, trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, iar autoritatile din domeniu trebuie sa ia in calcul orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Va fi sedinta. Trebuie sa stabilim reglementarea!

Ludovic Orban sustine ca va vorbi cu ministrii Sanatatii, Economiei si Internelor, la care vor fi invitati si reprezentantii HoReCa, pentru a pregati deschiderea restaurantelor, insa a atras atentia ca acestea isi vor relua activitatea atunci cand vor permite conditiile epidemiologice.

Orban, despre noul an scolar: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban spune ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, in contextul pandemiei de COVID-19, iar autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie.

Ludovic Orban: Romania poate deconta de la UE cheltuieli de 650 de milioane de euro, in contextul epidemiei de coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Romania poate deconta de la Uniunea Europeana cheltuieli de 350 de milioane de euro pentru masurile luate in lupta cu epidemia de coronavirus, dar si alte 300 de.

Ludovic Orban: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor. A fost o situatie critica

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nu a fost deloc usor pentru Guvern sa ia decizia de suspendare a cursurilor in clase, dar acest pas trebuia facut, in contextul izbucnirii epidemiei de coronavirus, .

LIVE VIDEO Ludovic Orban:Ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, faptul ca dezvoltarea economica care trebuie sa duca la ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii.

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

Ludovic Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca liderii politici trebuie sa iasa din mlastina dema.

LUDOVIC ORBAN: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut si ca autoritatile nu mai pot tolera ca procedurile de achizitie sa dureze ani de zile pana la desemnarea castigatorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )