Libnet.ro
UNICEF

09:30

Al doilea cel mai mare actionar al OTP este un OLIGARH RUS aflat pe LISTA NEAGRA a SUA (FOTO)

B1 B1,
Al doilea cel mai mare actionar al OTP este un OLIGARH RUS aflat pe LISTA NEAGRA a SUA (FOTO)

Omul de afaceri rus Megdet Rahimkulov, care, alaturi de familia sa, este al doilea cel mai mare actionar al grupului bancar ungar OTP a fost inclus de catre Trezoreria Statelor Unite pe o lista de oligarhi rusi. continuă pe B1

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Cel mai mare targ de cariera pentru absolventi se apropie cu pasi repezi. Ce oportunitati ofera editia din acest an a targului Angajatori de Top

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de Top, se va derula vineri si sambata la Sala Palatului din Capitala. Peste 6. 000 de oportunitati vor fi oferite de 130 de companii care participa la editia din acest an.

VIDEO Imagini de la cel mai mare exercitiu militar multinational organizat de Fortele Navale Romane pe teritoriul Romaniei in 2018

Peste 1. 700 de militari romani si straini au participat la exercitiul militar Spring Storm, unul dintre cele mai mari exercitii multinationale, organizat de Fortele Navale Romane, pe teritoriul Dobrogei si in apele internationale ale Marii Negre. Exercitiul militar, desfasurat pe mai multe zilei, a pus accent pe secvente specifice operatiilor amfibii si de debarcare pe tarm. La exercitiu au participat si aliati NATO - Franta a trimis o fregata, iar SUA au trimis o nava de suport si o nava speciala pentru asalt amfibiu.

Cel mai bogat om din Lituania construieste un lant de hoteluri in Romania

Cel mai bogat om al Lituaniei, Nerijus Numavicius, impreuna cu fratele sau Vladas si Mindaugas Bagdonavicius, fost actionar al grupului Vilniaus Prekyba VP), investesc intr-o afacere in Romania, unde vor sa construiasca patru hoteluri, scrie publicatia The Baltic Times.

Urmatoarea cea mai profitabila si mai mare afacere internationala. Cel mai bogat om din lume, fondatorul Oracle, dar si creatorii Google pariaza pe asta

Urmatorul cel mai mare business din lume este unul desprins parca din filmele SF. Cei mai bogati oameni din lume investesc in tehnologie si medicina menita sa opreasca procesul de imbatranire. Jeff Bezos,.

NUMERELE care ies, cel mai des, la LOTO 6/49. Ai SANSE FOARTE MARI de castig, daca le pui pe bilet

LOTO 6/49: Conform unor statistici ale Loteriei Romane, numarul 36 este pe primul loc in clasamentul numerelor extrase cu cea mai mare frecventa la jocul LOTO 6/49. LOTO 6/49: Potrivit datelor Loteriei, numerele.

Cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie

Igor Bergler este cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie. Prima sa carte, Bibila pierduta, a depasit 130. 000 de exemplare, iar noua sa carte, Testamentul lui Abraham, ar putea dobori acest record. Autorul.

Cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie

Igor Bergler este cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie. Prima sa carte, Bibila pierduta, a depasit 130. 000 de exemplare, iar noua sa carte, Testamentul lui Abraham, ar putea dobori acest record. Autorul.

Cum au ajuns judecatorii CCR sa aiba o imunitate mai mare decat ministrii si parlamentarii. Trimiterea in judecata a unui magistrat CCR, aproape imposibila

Magistratii Curtii Constitutionale CCR) au judecat ieri o lege care-i privea chiar pe ei. Mai exact, o lege care le ofera o imunitate penala mai mare decat a parlamentarilor, proiect initiat de un deputat obscur al minoritatilor nationale - Adnagi Slavoliub -, dar sustinut ulterior de majoritatea PSD-ALDE.

Romania se confrunta cu o povara fiscala cu 24% mai mare fata de economiile emergente majore

Romania inregistreaza o povara fiscala de 29% din Produsul intern brut PIB), cu 24% mai mare decat media inregistrata la nivelul economiilor BRIC emergente majore 21,8%), arata un studiu realizat de UHY, reteaua internationala a firmelor de contabilitate si consultanta fiscala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )