Libnet.ro
UNICEF

07:30

NUMERELE care ies, cel mai des, la LOTO 6/49. Ai SANSE FOARTE MARI de castig, daca le pui pe bilet

B1 B1,
NUMERELE care ies, cel mai des, la LOTO 6/49. Ai SANSE FOARTE MARI de castig, daca le pui pe bilet

LOTO 6/49: Conform unor statistici ale Loteriei Romane, numarul 36 este pe primul loc in clasamentul numerelor extrase cu cea mai mare frecventa la jocul LOTO 6/49. LOTO 6/49: Potrivit datelor Loteriei, numerele. continuă pe B1

Care sunt cel mai bine platite MBA-uri din lume

Tinerii care studiaza cu precadere in facultati cu profil economic pot lua mereu in considerare sa urmeze un program de tip MBA. Un sondaj recent arata care sunt cel mai bine platiti absolventi si ce scoli au terminat, scrie Bloomberg.

Cel mai mare targ de cariera pentru absolventi se apropie cu pasi repezi. Ce oportunitati ofera editia din acest an a targului Angajatori de Top

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de Top, se va derula vineri si sambata la Sala Palatului din Capitala. Peste 6. 000 de oportunitati vor fi oferite de 130 de companii care participa la editia din acest an.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Al doilea cel mai mare actionar al OTP este un OLIGARH RUS aflat pe LISTA NEAGRA a SUA (FOTO)

Omul de afaceri rus Megdet Rahimkulov, care, alaturi de familia sa, este al doilea cel mai mare actionar al grupului bancar ungar OTP a fost inclus de catre Trezoreria Statelor Unite pe o lista de oligarhi rusi.

Legile Justitiei revizuite au ajuns deja la Senat. Vot final, cel mai probabil luni

Cele trei legi ale justitiei, modificate ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale, au ajuns marti dupa-amiaza la Senat, dupa ce la pranz abia au fost adoptate de plenul Camerei Deputatilor. Plenul Senatului va da un vot final cel mai probabil luni.

Cel mai bogat om din Lituania construieste un lant de hoteluri in Romania

Cel mai bogat om al Lituaniei, Nerijus Numavicius, impreuna cu fratele sau Vladas si Mindaugas Bagdonavicius, fost actionar al grupului Vilniaus Prekyba VP), investesc intr-o afacere in Romania, unde vor sa construiasca patru hoteluri, scrie publicatia The Baltic Times.

Patru hoteluri vor fi construite in Romania de cel mai bogat om din Lituania

Cel mai bogat lituanian, Nerijus Numavicius, impreuna cu fratele sau Vladas si cu Mindaugas Bagdonav.

Cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie

Igor Bergler este cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie. Prima sa carte, Bibila pierduta, a depasit 130. 000 de exemplare, iar noua sa carte, Testamentul lui Abraham, ar putea dobori acest record. Autorul.

Cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie

Igor Bergler este cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie. Prima sa carte, Bibila pierduta, a depasit 130. 000 de exemplare, iar noua sa carte, Testamentul lui Abraham, ar putea dobori acest record. Autorul.

Book of the Dead este cel mai sumbru joc pe care nu-l poti juca

Book of the Dead este cea mai noua demonstratie tehnologica a celor de la Unity, creatorii unuia dintre cele mai populare motoare grafice. Desi conceptul de motor grafic s-ar putea sa fie abstract pentru foarte multi gameri, este bine de stiut ca unele dintre cele mai populare jocuri ale momentului au ceva in comun. PlayerUnknown`s [].

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )