Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, dupa sedinta coalitiei: Am convenit ca trebuie facuta o analiza asupra OUG 114

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, dupa sedinta coalitiei: Am convenit ca trebuie facuta o analiza asupra OUG 114

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca la nivelul coalitiei s-a convenit sa se faca o analiza asupra OUG 114, pentru a vedea daca mai sunt prevederi care afecteaza negativ mediul de afaceri. continuă pe Adevărul

TARICEANU, DUPA SEDINTA COALITIEI: Am convenit ca trebuie facuta o analiza asupra OUG 114

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca la nivelul coalitiei s-a convenit sa se faca o analiza asupra OUG 114, pentru a vedea daca mai sunt prevederi care afecteaza negativ mediul de afaceri.

Viorica Dancila, dupa sedinta coalitiei: Nu trebuie sa suprapunem un referendum peste niciun fel de alegeri

Coalitia de guvernare a stabilit ca nu trebuie suprapus un referendum peste niciun fel de alegeri, a declaratpremierul Viorica Dancila. Am stabilit faptul ca nu trebuie sa suprapunem un referendum.

Sedinta coalitiei are loc luni, urmata de reuniunea Biroului Permanent National al PSD

Viorica Dancila a anuntat ca luni, de la 10. 00, va avea loc sedinta coalitiei de guvernare, iar de la 12. 00 va incepe Biroul Permanent National al PSD. Presedintele interimar la PSD a precizat ca BPN al partidului se va reuni in fiecare zi de luni a saptamanii, iar CEx va fi organizat lunar, conform Mediafax.

Tariceanu: Am vorbit cu Viorica Dancila despre OUG 114. Trebuie facuta o analiza completa

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, dupa sedinta in coalitie, ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila despre modificarile necesare la OUG 114. Am discutat despre OUG 114 modificata si am co.

TARICEANU, DUPA CONSULTARILE DE LA COTROCENI: CCR ar putea deveni si mai mult un arbitru politic

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni, ca formatiunea este de acord sa nu existe amnistie pentru fapte de coruptie, dar are rezerve serioase cu privire la extinderea posibilitatii de a ataca ordonantele de urgenta la Curtea Constitutionala pentru ca aceasta institutie ar putea deveni si mai mult un arbitru politic.

Tariceanu, dupa ce Iohannis a propus partidelor parlamentare un pact politic: Vrea sa ne invete pe noi la Bucuresti cum e cu smecheriile

Calin Popescu-Tariceanu a respins miercuri propunerea presedintelui Iohannis privind un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, acuzandu-l pe seful statului ca vrea sa ne invete pe noi la Bucuresti cum e cu smecheriile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )