Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Germaniei ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera cresterea pierduta din cauza pandemiei

Hotnews Hotnews,
 Economia Germaniei ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera cresterea pierduta din cauza pandemiei

Economia germana se va contracta semnificativ in acest an si ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera terenul pierdut, a anuntat banca centrala a Germaniei, aceasta alaturandu-se mai multor analisti care prevad doar o recuperare economica lenta ca urmare a recesiunii cauzate de pandemia de COVID-19, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

BUNDESBANK: Redresarea economiei Germaniei va fi lenta dupa recesiunea din 2020

Economia germana se va contracta semnificativ in acest an si ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera terenul pierdut, a previzionat vineri Banca Centrala a Germaniei Bundesbank), alaturandu-se celor care estimeaza doar o redresare lenta din recesiunea provocata de pandemia de coronavirus COVID-19).

Doi ani de conferinte pentru planificarea viitorului Europei

Comisia Europeana a decis initierea unor conferinte depre viitorul Europei care vor dura doi ani. Aceste sesiuni de conferinte ar fi trebuit sa inceapa pe 9 mai, dar au fost amanate pe perioada nedeterminata, anunta Thinking Federalist. com.

Cosmarul indurat doi ani de o copila abuzata sexual de unchiul ei. A spalat-o in zona intima, a atins-o si a pupat-o

Un barbat din Valcea este judecat pentru ca a abuzat-o sexual, in mod repetat, pe nepoata sa in varsta de 13 ani. S-a intamplat pe parcursul a doi ani, timp in care i-a dat copilei bani sa nu sufle o vorba. Prima instanta l-a condamnat, in martie 2020, la 3 ani de inchisoare, insa decizia nu este definitiva.

imparteala transpartinica a functiilor: PNL revendica sefia ASF PSD nu s-a decis: Socrul lui Ponta si Badalau se bat pe un post la Curtea de Conturi BOR ar putea avea un loc in CNCD

Parlamentul trebuie sa propuna pana la sfarsitul lunii iunie sefi pentru cinci institutii importante. PSD, PNL, PRO Romania si ALDE negociaza intens zilele acestea oamenii pe care vor sa-i impuna la Autoritatatea de Supraveghere Financiara, Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei, Curtea de Conturi, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si Consiliul Legislativ.

Cum va arata vremea in saptamana in care se va sustine Evaluarea Nationala? Directorul ANM a anuntat ca am putea avea o vara a extremelor meteorologice

Evaluarea Nationala va avea loc in perioada 15-22 iunie, iar ANM estimeaza ca vor fi ploi mai bogate in jumatatea de Nord-Vest a tarii, dar in cealalta jumatate vremea va fi normala pentru acest interval,.

Nelu Tataru: Al doilea val al epidemiei de coronavirus ar putea avea loc dupa 15 octombrie Si asimptomaticii pot transmite virusul Majoritatea victimelor aveau comorbiditati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat, pentru B1 TV, ca este posibil ca al doilea val de infectari cu coronavirus sa aiba loc dupa 15 octombrie, odata cu racirea vremii. Studiul de seroprevalenta, ce va fi.

Alegerile prezidentiale din Polonia ar putea avea loc in iunie

Senatul polonez a aprobat ieri seara o lege ce permite folosirea unui sistem mixt de votare, traditional si prin posta, la alegerile prezidentiale, ceea ce ar putea deschide calea organizarii scrutinului in luna iunie.

Alegerile prezidentiale din Polonia ar putea avea loc in iunie. Senatul a votat o noua lege electorala

Senatul polonez a aprobat luni seara o lege ce permite folosirea unui sistem mixt de votare, traditional si prin posta, la alegerile prezidentiale, ceea ce ar putea deschide calea organizarii scrutinului in luna iunie, informeaza AFP citata de Agerpres.

VIDEO Asa a inceput Era Nadal la Roland Garros. Tinut doi ani in blocstart, Rafa a fost primit cu covor rosu, ca Borg

Pentru o generatie intreaga de fani, care a crescut cu tenisul lui Rafa Nadal, pare ireal ca in aceasta zi se implinesc 15 ani de la primul titlu de Mare Slem castigat de spaniol. Pandemia nu i-a permis acum lui Nadal sa demareze campania pentru al 13-lea sau trofeu la Paris, iar ibericul nu si-a petrecut aniversarea de 34 de ani in capitala Frantei. Este posibil ca, totusi, in septembrie, cursa pentru a 13-a Cupa a Muschetarilor sa inceapa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )