Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum va arata vremea in saptamana in care se va sustine Evaluarea Nationala? Directorul ANM a anuntat ca am putea avea o vara a extremelor meteorologice

B1 B1,
Cum va arata vremea in saptamana in care se va sustine Evaluarea Nationala? Directorul ANM a anuntat ca am putea avea o vara a extremelor meteorologice

Evaluarea Nationala va avea loc in perioada 15-22 iunie, iar ANM estimeaza ca vor fi ploi mai bogate in jumatatea de Nord-Vest a tarii, dar in cealalta jumatate vremea va fi normala pentru acest interval,. continuă pe B1

Evaluarea Nationala 2020: A fost anuntat calendarul sesiunii speciale

Evaluarea Nationala 2020 - Ministerul Educatiei a anuntat oficial marti calendarul sesiunii speciale pentru elevii care nu au putut sustine examenul din motive medicale sau au fost in carantina.

webPR: ExamenulTau.ro este disponibil gratuit si pe Google PlayStore. Aplicatia se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala

Intuitext lanseaza aplicatia ExamenulTau, aplicatie care se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a. in contextul Scolii Online si in posibilitatea actuala, evident mai limitata, a elevilor pentru pregatirea acestui prim examen important din viata lor, aplicatia vine ca un ajutor consistent pentru parcurgerea materiei de examen si pentru autotestare.

Monica Anisie: Ne gandim la sanatatea elevilor, dar vrem si ca acestia sa aiba sanse egale. De aceea, organizam in timp util sesiuni speciale pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a dat asigurari, intr-o interventie pentru B1 TV, ca a luat toate masurile necesare pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii de siguranta.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: La nivel national, peste 70% dintre elevi si-au anuntat participarea la orele de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalureat (VIDEO)

Elevii din anii terminali s-au intors, marti, la cursuri pentru a incepe pregatirea pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Revenirea acestora la scoala este optionala si se face respectand o serie de.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: La nivel national, peste 70% dintre elevi si-au anuntat participarea la orele de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat (VIDEO)

Elevii din anii terminali s-au intors, marti, la cursuri pentru a incepe pregatirea pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Revenirea acestora la scoala este optionala si se face respectand o serie de.

Evaluarea Nationala 2020: Noi teste de antrenament pentru elevi

Evaluarea Nationala 2020 - noi teste de antrenament au fost publicate marti de Ministerul Educatiei.

CORONAVIRUS |Elevii din anii terminali se intorc la scoala pentru a se pregati pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat: Ce reguli trebuie respectate in unitatile de invatamant

Elevii din clasele a 8-a si a 12-a se intorc la scoala, incepand de marti, 2 iunie, pentru a se pregati pentru Evaluarea Nationala si examenul de Bacalaureat. Prezenta acestora la cursuri este optionala. Pe.

Ce solutie au elevii daca statul nu le va da masti gratis la Bacalaureat si Evaluarea Nationala

In curand incep examenele nationale. Elevii claselor a XIII-a vor sustine prima proba a Evaluarii Nationale in data de 15 iunie, iar prima proba a Bacalaureatului, pentru elevii de la clasa a XII-a, este.

Cum au aratat, marti, salile de clasa unde s-au intors elevii din anii terminali? Bacalaureatul si Evaluarea Nationala, complet diferite in acest an (GALERIE FOTO)

Dupa ce elevii au lipsit timp de trei luni de la scoala pe motivul crizei sanitare care ne-a lovit, astazi ei s-au intors din nou in banci si se pregatesc intens alaturi de colegi, dar si de profesori, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )