Libnet.ro
UNICEF

06:15

Varsta de pensionare e din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

B1 B1,
Varsta de pensionare e din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

O aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata a fost pusa la dispozitia oamenilor de Casa Nationala de Pensii Publice, potrivit romaniatv. net. continuă pe B1

Lumea mondena e iN SOC: Andreea Balan, din nou pe mana MEDICILOR! Drama continua!

Dupa ce a trecut prin clipe de cosmar, Andreea Balan se simte acum mai bine si8 este fericita sa fie acasa alaturi de fiicele si sotul ei. insa a ajuns din nou pe mana medicilor, de data aceasta pentru un.

Ministerul Culturii vrea sa cumpere, din nou, Cumintenia Pamantului. Suma uriasa pe care o pune in joc

Cumintenia Pamantului, sculptura realizata de Constantin Brancusi in 1907, este dorita, din nou, de autoritati. Dupa esescul Guvernului Ciolos de a o achizitiona prin donatii publice, si Guvernul Dancila ar vrea sa o cumpere de la proprietari. Ministrul Culturii a facut anuntul intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Victoria. Daniel Breaz a spus ca [] .

Confruntari violente in Franta. Vestele galbene au iesit din nou in strada

Protestele Vestelor galbene continua in Franta. Manifestantii au iesit din nou in strada sambata, in centrul orasului Toulouse. Confruntarile sunt violente, oamenii legii au folosit deja gaze.

Spatiul Privat Virtual al ANAF nu functioneaza. Din nou

Contribuabilii care voiau miercuri sa-si acceseze conturile din Spatiul Privat Virtual au incercat degeaba. Si asta pentru ca SPV nu functiona din nou. Utilizarea serviciului Spatiul Privat Virtual cu username .

Brexit se amana, din nou: ce au stabilit Angela Merkel si Theresa May

Theresa May incearca disperata sa finalizeze un Brexit bazat pe o intelegere cu Uniunea Europeana si tocmai a gasit un aliat in Angela Merkel. Theresa May nu mai are deloc parte de sustinere politica in Regatul Unit al Marii Britanii, dar asta nu inseamna ca s-a descurajat cand vine vorba de incheierea unui Brexit in [] .

Statul de drept din tara noastra, din nou in atentia Parlamentului European

Situatia statului de drept din tara noastra va fi dezbatuta din nou de catre parlamentarii europeni. Dupa ce, in 13 noiembrie 2018, deputatii europeni au adoptat o rezolutie extrem de critica la adresa autoritatilor de la Bucuresti in care au indicat masurile de urmat pentru a reintra in criteriile care definesc un stat de drept conform Tratatului Uniunii Europene, ei vor relua aceasta tema, in urma asalturilor din ultima vreme pe care puterea politica din tara noastra le-a avut la adresa sistemului judiciar si la independenta justitiei.

Cea mai dorita functie de la Facebook intarzie, din nou: care este scuza gigantului

Cei de la Facebook au anuntat de aproximativ un an ca vor introduce o functie care iti permite sa stergi o parte din istoricul tau pe reteaua sociala. Din pacate, intarzie. in luna mai.

Curtea Constitutionala a amanat din nou dezbaterea pe completurile de trei judecatori pentru 19 aprilie

O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema. Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate,Liviu Dragnea fiind principalul beneficiar, conform HotNews.

Business report: Preturile au crescut din nou, in martie. Alimentul de baza care s-a scumpit cu 26%; Rasturnare de situatie la licitatia pentru trenuri de metrou; Cladirea simbol a BCR din Piata Universitatii, monument istoric celebru, a fost scoasa la v

Simona Halep, in topul celor mai profitabile afaceri ale Nike, fiind devansata de doi giganti. La inceputul anului trecut, Simona Halep a. in toiul iernii, carbunele a tinut doar 20% din consumul de electricitate al tarii. Cum s-au schimbat lucrurile in ultimii 10 ani. O situatie comparata a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )