Libnet.ro
UNICEF

15:30

Brexit se amana, din nou: ce au stabilit Angela Merkel si Theresa May

Playtech Playtech,
Brexit se amana, din nou: ce au stabilit Angela Merkel si Theresa May

Theresa May incearca disperata sa finalizeze un Brexit bazat pe o intelegere cu Uniunea Europeana si tocmai a gasit un aliat in Angela Merkel. Theresa May nu mai are deloc parte de sustinere politica in Regatul Unit al Marii Britanii, dar asta nu inseamna ca s-a descurajat cand vine vorba de incheierea unui Brexit in [] . continuă pe Playtech

Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat.

Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei, Tudorel Toader. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila nu vrea sa propuna inlocuirea ministrului Justitiei si va lasa decizia in seama partidului la urmatoarea sedinta CEX. Miercuri este programata o noua sedinta de Guvern.

UPDATE Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei, Tudorel Toader. De asemenea, ministrul Justitiei a anuntat ca va decide persoana care va detine functia de Procuror General inainte sau dupa motiune. Totodata, surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila nu vrea sa propuna inlocuirea ministrului Justitiei si va lasa decizia in seama partidului la urmatoarea sedinta CEX.

Creste din nou presiunea pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei Tudorel Toader. Totodata, PSD a anuntat ca senatorii sai vor vota conform constiintei motiunea simpla.

Theresa May se va intalni maine cu Angela Merkel pentru discutii privind Brexitul

Premierul britanic Theresa May se va intalni maine cu cancelarul german Angela Merkel la Berlin pentru a discuta privind Brexitul, a informat luni Steffen Seibert, un purtator de cuvant al guvernului german .

Mama cancelarului Angela Merkel a murit

Mama cancelarului Angela Merkel, Herlind Kasner, a murit, a declarat miercuri pentru AFP un purtator de cuvant al guvernului german. Herlind Kasner a fost profesor de latina si engleza si a murit probabil la inceputul lunii aprilie, la varsta de 90 de ani.

Mama cancelarului Angela Merkel a murit

Mama cancelarului Angela Merkel, Herlind Kasner, a incetat din viata, a declarat miercuri pentru AFP un purtator de cuvant al guvernului de la Berlin, confirmand o informatie din presa germana. Herlind.

Angela Merkel considera posibila amanarea Brexitului pana la inceputul lui 2020

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat marti ca este posibila o amanare a Brexitului pana la inceputul lui 2020, scrie AFP.

Lumea mondena e iN SOC: Andreea Balan, din nou pe mana MEDICILOR! Drama continua!

Dupa ce a trecut prin clipe de cosmar, Andreea Balan se simte acum mai bine si8 este fericita sa fie acasa alaturi de fiicele si sotul ei. insa a ajuns din nou pe mana medicilor, de data aceasta pentru un.

Spatiul Privat Virtual al ANAF nu functioneaza. Din nou

Contribuabilii care voiau miercuri sa-si acceseze conturile din Spatiul Privat Virtual au incercat degeaba. Si asta pentru ca SPV nu functiona din nou. Utilizarea serviciului Spatiul Privat Virtual cu username .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )