Libnet.ro
UNICEF

01:05

RECALCULAREA PENSIILOR: Anunt BOMBA pentru MILIOANE de romani! Vezi AICI daca esti pe lista celor cu PENSII MAI MARI...

B1 B1,
RECALCULAREA PENSIILOR: Anunt BOMBA pentru MILIOANE de romani! Vezi AICI daca esti pe lista celor cu PENSII MAI MARI...

Procesul de recalculare din oficiu a pensiilor pentru aproximativ 100. 000 de pensionari a inceput. Vizati sunt fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat. continuă pe B1

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj SOC pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

A apus vremea de glorie pentru modelele Dacia Duster si Sandero. Odata cueliminareaunor motorizari si dezechilibrelor produse de WLTP, vanzarile la pamant, relateaza Profit. Cea mai.

VARSTA de PENSIONARE, SCHIMBATA in Romania: Anuntul care i-a lasat fara cuvinte pe MILIOANE de romani... VEZI daca esti pe lista!

Guvernul Dancila pregateste un proiect de ordonanta de urgenta ce prevede ca femeile vor avea dreptul sa se pensioneze la 65 de ani, exact ca barbatii. in prezent, femeile au dreptul sa lucreze pana la 63.

ALERTA pentru pensionarii romani: Trebuie sa se prezinte URGENT la casa de pensii! Pana cand mai primesc BANII...

Noua Lege a pensiilor introduce schimbari surpriza pentru romani! Cei care nu au lucrat in ultimii cinci ani ori pentru care nu s-au platit contributii, vor avea posibilitatea sa achizitioneze ani in plus.

Schimbare MAJORA a Legii darii in plata! Daniel Zamfir detoneaza BOMBA pentru romanii care au credite luate cu Prima Casa

Senatorul Daniel Catalin Zamfir, initiatorul Legii darii in plata, propune modificari majore la doi de la intrarea in vigoare a actului normativ. in acesti doi ani, aproximativ de 8. 000 de romani au trimis.

BNR anunt devastator pentru economia romaneasca! Ce se va intampla din 2019

Banca Nationala a Romaniei BNR) a pastrat la 3,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si a majorat la 2,9%, de la 2,7%, prognoza pentru anul viitor, a anuntat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )