Libnet.ro
UNICEF

05:45

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI la PENSII! VEZI daca esti pe lista...

B1 B1,
S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI la PENSII! VEZI daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii. Potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii, in. continuă pe B1

Tudorel Toader sustine ca vor primi despagubiri doar detinutii care s-au adresat CEDO pentru conditii necorespunzatoare in inchisori: trebuie o suma rezonabila, care sa constituie un remediu efectiv

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, referitor la despagubirile financiare acordate detinutilor care au stat in conditii necorespunzatoare ca vor fi luati in considerare doar cei care au cauze pe rolul Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO). Initial, un proiect al Ministerului viza ca detinutii care nu au beneficiat de recursul compensatoriu si care au executat pedepse in conditii necorespunzatoare sa primeasca 5 lei pentru fiecare zi-castig neacordata. Compensatiile s-ar fi acordat celor care au stat dupa gratii dupa iulie 2012.

HOROSCOP WEEKEND. Taurii petrec timp cu prietenii, Varsatorii gasesc solutia sa aiba mai multi bani

Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend. Berbec Ai o stare de spirit buna. Te bucuri de timpul liber si te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o de mult timp. in acest weekend prefer.

Mai multi PROCURORI si JUDECATORI ies din sistemul de Justitie. Iohannis, mesaj de ULTIM MOMENT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, mai multe decrete de iesire din sistem a mai multor judecatori si procurori. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr.

Sefii de la Electrica vor indemnizatii mai mari, de multe mii de euro

Administratorii si directorii de la Electrica ar urma sa fie platiti cu sume foarte mari de bani, daca in Adunarea Generala a Actionarilor din 25 aprilie vor fi aprobate noi politici de remunerare. De exemplu, seful Consiliului de Administratie ar urma sa primeasca o remuneratie fixa lunara de 6. 838 euro brut, plus 2. 137 pentru fiecare sedinta la care participa. Pentru directorul general va fi stabilita o remuneratie fixa cuprinsa intre 12. 000 euro si 23. 000 euro, la care se va adauga o remuneratie intre 50% si 100% din cea fixa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )