Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mai multi PROCURORI si JUDECATORI ies din sistemul de Justitie. Iohannis, mesaj de ULTIM MOMENT

B1 B1,
Mai multi PROCURORI si JUDECATORI ies din sistemul de Justitie. Iohannis, mesaj de ULTIM MOMENT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, mai multe decrete de iesire din sistem a mai multor judecatori si procurori. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. continuă pe B1

Antonio Tajani afirma ca Mussolini a facut si lucruri bune, mai multi eurodeputati ii cer demisia din fruntea Parlamentului European

Proteste puternice au aparut joi in Parlamentul European dupa ce presedintele acestei institutii, italianul Antonio Tajani, a facut o serie de declaratii controversate legate de Benito Mussolini, unii deputati cerand chiar demisia sa, scrie AFP.

Cum actiona Serviciul D din cadrul fostei Securitati. Cei mai multi angajati nu stiau de camera secreta in care se desfasura practic totul

Dezinformare. Acest fost serviciu al DSS fosta Securitate) avea rolul de a lansa informatii false in opinia publica. Acest serviciu era vital pentru orice Securitate din Europa rasariteana deoarece:demoraliza.

Atac armat la o scoala din Brazilia. Mai multi elevi au murit

Cel putin cinci elevi au fost ucisi la o scoala din Brazilia, aflata in statul Sao Paulo, declara politia. Un adult a fost ucis, de asemenea, in atac Din primele informatii, doi adolescenti inarmati.

Tot mai multi romani, in pericol la locul de munca! Ce avertizeaza specialistii

Petrecem mai mult timp la serviciu decat acasa, plecam dimineata si ne intoarcem seara. Uneori, orele petrecute la locul de munca ajung sa ne imbolnavesca, fie din cauza stresului, al sedentarismului sau al ac.

Senatorul USR Dan Lungu: Bani mai multi pentru personalitatile culturale, sportive si stiintifice (VIDEO)

Dupa interventia reusita din 2017, senatorul USR Dan Lungu revine cu problema corelarii indemnizatiilor de merit ale personalitatilor din domeniul artei, stiintei si sportului cu salariul minim brut. in urma.

TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

Joe Girard, fostul detinator al titlului Guinness pentru cel mai bun vanzator de masini din lume, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 90 de ani, potrivit auto-bild. ro. Asadar, presa de peste ocean.

Care este orasul cu cea mai buna calitate a vietii din lume. Bucurestiul ocupa locul 109

Viena, capitala Austriei, s-a clasat, pentru a zecea oara consecutiv, pe prima pozitie in editia pe 2019 a indexului oraselor care ofera cea mai buna calitate a vietii din lume, potrivit Reuters. Bucurestiul.

DJ Wanda a fost admisa la cea mai prestigioasa Academie de tatuaje din Marea Britanie

DJ Wanda revine pe bancile scolii, de aceasta data pentru a se perfectiona in arta tatuajului. Indragita vedeta, care locuieste de cateva luni in Londra, a fost admisa la prestigioasa UK Official Tatoo Academy, din Essex, si intentioneaza sa deschida propriul salon de tatuaje si in capitala Marii Britanii.

Noile reguli de TVA, mai eficiente pentru comertul electronic din UE

Vanzarile online in cadrul UE ajung anual la aproximativ 550 miliarde euro, aproximativ 96 miliarde euro provenind din vanzari transfrontaliere. Una dintre consecintele majore ale dezvoltarii comertului online este ca legislatia de TVA trebuie sa tina pasul si sa se adapteze evolutiei afacerilor. Astfel, Consiliul European a adoptat in decembrie 2018 noul pachet legislativ privind vanzarile de bunuri si servicii online in cadrul Uniunii Europene care va schimba radical regulile de TVA, implementarea sa urmand sa aiba loc in doua etape, respectiv in 2019 si 2021.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )