Libnet.ro
UNICEF

08:30

Pretul petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din martie 1999

Adevărul Adevărul,
Pretul petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din martie 1999

Pretul petrolului american WTI a ajuns la cel mai mic nivel din martie 1999, transmite Reuters,, precizand ca este vorba despre o reducere cu pana la 21%. continuă pe Adevărul

Pretul petrolului american, la cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani

Pretul petrolului american a atins cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani. Scaderea vine pe fondul pandemiei de coronavirus care a dus la reducerea cererii si a epuizarii capacitatilor de depozitare. Astfel barilul de referinta pentru SUA a ajuns la 15,65 de dolari, in tranzactiile din Asia.

Pretul petrolului american atinge cel mai mic nivel din ultimii 21 ani

Pretul petrolului american a scazut la cel mai jos nivel din 1999, pe fondul reducerii cererii. Pretul barilului de West Texas Intermediate WTI), referinta pentru SUA, a scazut cu 14%, ajungand la 15,65 dolari in Asia, transmite BBC.

Pretul petrolului s-a prabusit: cat costa un litru de benzina si motorina in Romania

Pretul petrolului isi continua scaderea abrupta. A ajuns la cel mai mic nivel din 1999 incoace. Iar asta se simte si-n pretul benzinei si motorinei din Romania. Pandemia de coronavirus a.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Pandemia COVID-19. Anglia anunta cel mai mic bilant zilnic al mortilor din ultimele doua saptamani

Noul coronavirus a ucis 429 de oameni in 24 de ore in spitalele din Anglia - cel mai mic bilant din ultimele doua saptamani -, iar bilantul local a crescut la 14. 829 de decese, au anuntat luni serviciile sanitare, relateaza Reuters.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

CORONAVIRUS. 8.936 de cazuri de infectare cu COVID-19, la nivel national - cel mai mic numar de cazuri inregistrat intr-o zi, de la finalul lui martie. 261 de pacienti, la terapie intensiva. 2.017 persoane, declarate vindecate

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca pana luni, la ora 13. 00, la nivel national au fost confirmate 8. 936 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19. Este vorba despre o 190 de noi cazuri de.

Incendiile de la Cernobil transforma Kievul in cel mai poluat oras din lume

Incendiile de padure din zona de excludere a fostei centrale nucleare de la Cernobil au facut din ca.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese din ultimele patru saptamani

Spania inregistreaza 410 decese intr-o zi, cea mai scazuta cifra din ultimele 28 de zile. Totalul cazurilor de contaminare a ajuns la 198. 470 fata de 195. 944 inregistrate simbata, potrivit TVE.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )