Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

Hotnews Hotnews,
 Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania. continuă pe Hotnews

Studiu Stanford: Numarul real de cazuri ar putea fi de 50-85 de ori mai mare decat cel oficial

Alta zi, alte informatii care arata ca numarul de persoane care au fost infectate cu noul coronavirus ar putea fi cu mult mai mare decat o arata cifrele oficiale, scrie publicatia britanica Spectator.

in plina pandemie de COVID-19, Donald Trump a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. SUA este cel mai mare donator, cu o contributie anuala de 400 milioane de dolari in 2019

Donald Trump, presedintele SUA, a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) din cauza manierei in care a gestionat criza coronavirus, si a reactionat virulent la criticile fata de raspunsul ad.

in plina pandemie de COVID-19, Donald Trump a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. SUA este cel mai mare donator, cu o contributie anuala de 400 milioane de dolari in 2019

Donald Trump, presedintele SUA, a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) din cauza manierei in care a gestionat criza provocata de coronavirus, si a reactionat virulent la criticile fata de.

Initiativa laudabila a unui student pentru cel mai mare spital din Oltenia. Astfel de oameni ne dau putere sa mergem mai departe

Tanarul a vrut sa fie alaturi de cadrele medicale din Craiova, care in aceste zile lupta sa tina situatia sub control la cel mai mare spital din Oltenia. Toti ar trebui sa intelegem ca oamenii in alb sunt cei mai importanti, ca ei trebuie obligatoriu protejati.

Gheorghe Flutur sfideaza carantina in cel mai mare focar COVID-19 din tara

Desi protocolul elaborat de Ministerul Sanatatii prevede ca, orice pacient confirmat, vindecat si apoi externat, asemeni sefului Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, trebuie se stea acasa inca 14 zile dupa ce a fost externat din spital, presedintele CJ Suceava se lauda ca s-a intors la lucru.

VIDEO Reportaj TVR la Suceava: Imagini din interiorul unei sectii de terapie intensiva, in mijlocul celui mai mare focar de coronavirus din Romania

In cel mai mare focar de coronavirus din Romania, cel de la Suceava, cateva sute de cadre medicale se lupta sa tina deschis Spitalul Judetean de Urgenta. Asa incepe un reportaj TVR care contine imagini in exclusivitate, din interiorul unei sectii de terapie intensiva. La doua saptamani dupa ce militarii au preluat conducerea, in spital sunt internati si tratati in jur de 600 de bolnavi de Covid-19.

O asistenta medicala de la Institutul Fundeni si doi pacienti, depistati pozitiv cu noul coronavirus

O asistenta medicala de la Institutul Fundeni si doi pacienti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, anunta conducerea institutului.

CORONAVIRUS |Suedia a inregistrat cele mai multe imbolnaviri din ultima saptamana, in timp ce barurile raman deschise

Suedia a inregistrat joio noua cresterealarmanaa numarului de cazuri de coronavirus, in timp ce masurile de siguranta luate de guvern sunt aproape inexistente: barurile sunt inca deschise.

Coronavirus in Romania: Cel mai mare numar de teste facute intr-o zi Numarul deceselor a ajuns la 400

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost raportate vineri dimineata in Romania, numarul mortilor ajungand astfel la 400. Ultimele opt persoane decedate au varste intre 54 si 82 de ani si, cu exceptia uneia, sufereau si de alte boli. --------- 12:59 Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns in Romania la 8.

FMI se asteapta ca 2020 sa fie cel mai prost an de la Marea Depresiune din 1930, din cauza pandemiei de coronavirus si a efectelor sale

Economia mondiala va inregistra in 2020 cel mai prost an de la Marea Depresiune din 1930, sustine Fondul Monetar International FMI), in ultimele sale estimari, care vin in plina pandemie de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )