Libnet.ro
UNICEF

15:00

Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al Bursei din Londra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al Bursei din Londra

Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al grupului London Stock Exchange LSEG), potrivit unui anunt al companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Soc in lumea mondena. El este noul iubit al Biancai Dragusanu? Indiciile care ii dau de gol

Dupa despartirea de Tristan Tate si cateva nopti in cluburile de fite, petrecute in compania unui barbat de origine chineza, Bianca Dragusanu pare ca si-a gasit, din nou, iubirea. Citeste continuarea.

Radu Tudor, despre Bucharest Forum 2018. Romania este una dintre putinele tari din cadrul Aliantei Nord-Atlantice care in momentul de fata indeplineste toti cei trei C

Radu Tudor a vorbit pe blogul personal despreseminarul international Bucharest Forum 2018, organizat de Institutul Aspen Romania condus de Mircea Geoana si biroul din Bucuresti al German Marshall Fund of the.

UE este medicamentul care vindeca problemele din Balcani

Ministrul de Externe al Republicii Serbia, Ivica Dacic, a declarat marti, la Timisoara, ca in sfera politica Uniunea Europeana este medicamentul care vindeca toate problemele si ca tara sa incearca o politica extrem de echilibrata pentru respectarea tuturor obiectivelor sale strategice, unul dintre acestea fiind intrarea in UE.

Roxana Ciuhulescu s-a maritat a doua oara: Este cel mai frumos moment din viata mea

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu s-au casatorit duminica, in Biserica Sfintilor din Capitala. Dar acesta nu a fost singurul motiv de sarbatoare al primei zile de duminica din luna octombrie, pentru ca.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )