Libnet.ro
UNICEF

17:01

UE este medicamentul care vindeca problemele din Balcani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE este medicamentul care vindeca problemele din Balcani

Ministrul de Externe al Republicii Serbia, Ivica Dacic, a declarat marti, la Timisoara, ca in sfera politica Uniunea Europeana este medicamentul care vindeca toate problemele si ca tara sa incearca o politica extrem de echilibrata pentru respectarea tuturor obiectivelor sale strategice, unul dintre acestea fiind intrarea in UE. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban are solutia pentru problemele din Guvern: Dancila nu decide nimic, nu decide nici macar ordinea paginilor cand citeste un discurs

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca intregul Guvern Dancila ar trebui sa fie remaniat pentru ca niciunul dintre ministri nu a avut vreun rezultat notabil in domeniile pe care le gestioneaza. Orban sustine .

Cine este romanul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale - FOTO

Andreas Bathory este un roman care se declara vampir si spune ca traieste in preajma Castelului Bran. Barbatul a atras atentia presei internationale. Traieste in catacombele Castelului Bran, doarme in.

Diavolul exista. Aceasta este dovada care i-a facut pe rusi sa tremure de groaza

De sute de ani sunt in cautarea lui, iar acum, cand se asteptau mai putin, cercetatorii rusi pretind ca l-au gasit. Pe fundul lacului Labynkyr din Siberia, oamenii de stiinta pretind ca au descoperit.

TRAGEDIE in showbiz: A intrat in MOARTE CLINICA! Este vestea trista a zilei! Din pacate...

Astrologul Iona Burculeta dezvaluit experientadramatica prin care a trecut din cauza problemelor grave de sanatate! in urma cu cativa ani acesta a intrat in moarte clinica, inainte de a fi.

Motivul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit

Motiv de-a dreptul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit, chiar in fata copiilor. Sotii s-au luat la cearta, duminica, dupa ce au aflat ca prezenta la vot este.

Roxana Ciuhulescu s-a maritat a doua oara: Este cel mai frumos moment din viata mea

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu s-au casatorit duminica, in Biserica Sfintilor din Capitala. Dar acesta nu a fost singurul motiv de sarbatoare al primei zile de duminica din luna octombrie, pentru ca.

Plantele de apartament care absorb umiditatea din aer. Stiati asta?

Oamenii nu sunt constienti in totalitate de abilitatile extraordinare ale plantelor de a crea in locuinta un microclimat excelent. Pe langa faptul ca plantele oxigeneaza atmosfera, exista si plante de apartament care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )