Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai importante stiri economice din aceasta saptamana

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante stiri economice din aceasta saptamana

Saptamana care s-a incheiat a adus importante informatii economice, de la cea privind posibilitatea optarii pentru Pilonul I sau II de pensii o incercare voalata de eliminare a Pilonului II, despre care HotNews. ro a scris aici), pana la informatii legate de Programul Pima Casa sau alte neajunsuri ale Revolutiei Fiscale. Am incercat sa facem o selectie a celor mai importante stiri economice ale acestei saptamani, selectie pe care o puteti citi mai jos. continuă pe Hotnews

FOTO Roger Federer si Serena Williams au castigat Oscarurile in sport! Alte doua jucatoare de tenis au fost nominalizate la cele mai importante premii ale anului

Roger Federer si Serena Williams au castigat cele mai importante premii acordate in sport, la gala Laureus Sport Awards 2018.

ANALIZA Cand iarna nu cedeaza - Care au fost cele mai reci zile de martie din istorie - De la -31 de grade, la zapezi record

Martie este prima luna de primavara si in unii ani temperaturile trec si de 25 de grade. Insa au fost destule cazuri de-a lungul ultimului secol cand minimele au scazut in Romania sub -20 de grade in numeroasele locuri, culminand cu -31 de grade. Nu au lipsit nici zilele cu strat de zapada consistent, chiar si de peste jumatate de metru. In articol puteti citi despre cele mai reci zile de martie si despre recordurile pe care le-a adus a treia luna din an.

INS: Managerii romani estimeaza o crestere a tuturor preturilor in urmatoarele luni

Directorii romani din cele mai importante sectoare economice - industria prelucratoare, constructii, comert cu amanuntul si servicii estimeaza o crestere a tuturor preturilor produselor si serviciilor oferite in urmatoarele luni, informeaza Institutul National de Statistica.

Irlandezii golesc magazinele, iNGROZITI de furtuna Emma: Vin cele mai mari zapezi din 1982 incoace

Irlandezii golesc magazinele intr-un ritm ametitor, pregatindu-se pentru furtuna Emma, care va aduce, conform prognozelor, cele mai importante caderi de zapada inregistrate in aceasta tara din 1982,.

Predictii Oscar 2018: cine ar putea castiga trofeele celor mai importante categorii

Mai sunt cateva zile pana cand vom afla catre cine vor merge anul acesta mult ravnitele statuete Oscar. Pana atunci, pentru a spori suspansul, echipa de experti a revistei Vanity Fair ne ofera previziunile sale pentru cele mai importante categorii.

Predictii Oscar 2018: cine ar putea castiga trofeele celor mai importante categorii FOTO VIDEO

Mai sunt cateva zile pana cand vom afla catre cine vor merge anul acesta mult ravnitele statuete Oscar. Pana atunci, pentru a spori suspansul, echipa de experti a revistei Vanity Fair ne ofera previziunile sale pentru cele mai importante categorii.

S-A AFLAT! Acestea sunt CELE MAI SIGURE orase si cartiere din Romania

Potrivit unui studiu realizat recent, cele mai sigure cartiere sunt considerate a fi Sub Arini din Sibiu, Grigorescu si Gruia din Cluj-Napoca, Trei Stejari din Sibiu si Racadau din Brasov. La polul opus se.

Joi si vineri dimineata vor fi cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada. 29 de judete sunt sub cod portocaliu de ger, iar in restul judetelor este cod galben de ger, ninsori si viscol

Cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada, cu temperaturi care vor cobori chiar si la - 25 de grade Celsius, vor fi inregistrate in aceasta dimineata, iar Capitala si 29 de judete se afla sub cod portocaliu de ger pana vineri seara, potrivit news. ro. Scolile din Capitala si din opt judete vor fi inchise in continuare toata saptamana.

CICLONUL POLAR goleste REZERVORUL DE GAZE: Consumul este ENORM! Romania, cele mai mari importuri din ULTIMII CINCI ANI

Din cauza gerului polar, Romania a avut saptamana aceasta cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani. Consumul zilnic a fost cu mult peste medie zilele astea. Potrivit unor surse din sectorul.

Saptamana cu cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani

Romania a importat zilele acestea pana la o treime din consumul zilnic de gaze pentru a trece cu bin.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )