Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

ANALIZA Cand iarna nu cedeaza - Care au fost cele mai reci zile de martie din istorie - De la -31 de grade, la zapezi record

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Cand iarna nu cedeaza - Care au fost cele mai reci zile de martie din istorie - De la -31 de grade, la zapezi record

Martie este prima luna de primavara si in unii ani temperaturile trec si de 25 de grade. Insa au fost destule cazuri de-a lungul ultimului secol cand minimele au scazut in Romania sub -20 de grade in numeroasele locuri, culminand cu -31 de grade. Nu au lipsit nici zilele cu strat de zapada consistent, chiar si de peste jumatate de metru. In articol puteti citi despre cele mai reci zile de martie si despre recordurile pe care le-a adus a treia luna din an. continuă pe Hotnews

ANALIZA Care sunt cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre platforma imobiliara Wizmo. ro si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

Top 6 zodii care au cele mai mici sanse de fi inselate. Te afli printre ele?

Unele zodii au sanse mari de a-si inspira partenerii sa ramana fideli. Daca ai o zodie care se incadreaza in topul celor mentionate, nu ar trebui sa iti faci griji. Taur Cei nascuti sub semnul.

Cele mai bune masini 4x4 pentru condus iarna

Conducerea unui autovehicul pe timp de iarna prezinta cateva provocari unice, mai ales daca ai o rampa de urcat pe un drum acoperit cu zapada sau gheata. In Romania sunt din pacate momente provocatoare si in mijlocul verii cand ploua abundent si ai.

Apartamentele neconventionale, printre cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business, si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Insolventa unei companii poate fi anticipata pe criterii obiective inca din stadiul incipient, cand avem in vedere insolventa iminenta, conform domnului Stan Tirnoveanu, prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), care atrage atentia ca, de cele mai multe ori, aceasta procedura incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major.

Ce drepturi au angajatii in zilele geroase, ce risca patronii care nu le respecta. Cele mai expuse sectoare de activitate

Atunci cand temperaturile scad sub -20 grade Celsius sau cand, in conditii de vant intens, temperatura resimtita echivaleaza cu aceasta valoare, angajatorii au o serie de obligatii fata de angajatii lor.

Acestea sunt cele mai manipulatoare patru zodii! Te controleaza fara sa iti dai seama deloc

Una din cele mai neplacute experiente este sa fii manipulat de alti oameni. De cele mai multe ori, nu iti dai seama deloc ce se intampla pana cand ai facut ceva la care nu te asteptai sa o faci. Manipulatorii nu au.

Cele mai vechi tatuaje descoperite pe mumii te vor surprinde

In cazul in care credeai ca cele mai vechi tatuaje din lume au fost facute in Africa, aceasta descoperire te va surprinde. Astfel, pe bratul unei mumii masculine, au fost identificate doua ilustratii, una cu un taur salbatic si alta cu o oaie, iar pe umarul si bratul unei mumii feminine s-au descoperit anumite motive [].

FOTO Roger Federer si Serena Williams au castigat Oscarurile in sport! Alte doua jucatoare de tenis au fost nominalizate la cele mai importante premii ale anului

Roger Federer si Serena Williams au castigat cele mai importante premii acordate in sport, la gala Laureus Sport Awards 2018.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )